Daha fazla
Bu sistem toplam ne kadar tutuyor?
RAM kaç MHz? Çok fazla bilgi eksik. PSU, SSD, HDD, RAM markaları vs.
sıfırİyi değil bahsi geçen oyunlar için. İkinci elden mi seçiyorsunuz yoksa sıfır mı?
Kartın gücü belleğine göre ölçülmez. Senden kartı çıkartıp arkasında ki tam modele bakmanı rica ediyorum.
Hocam bütün ürünlerin markası olmadan hâlâ net bir şey söyleyemem.2133 MHz şimdi tekrar bakabilir misiniz?
sıfır
Kartın gücü belleğine göre ölçülmez. Senden kartı çıkartıp arkasında ki tam modele bakmanı rica ediyorum.
R7 200 Series sadece bir seri, benim için hiçbir şey ifade etmiyor.
Tamamdır, attığım ekran kartı sizin kartınızın 2 katından daha fazla güçlü.Satın almanızı öneririm. Belleğe takılmayın ikisi de 4GB'yi işleyemiyor bile.Kasanın yanı termal cam oradan okuyabildiklerimi size yazacağım.
R7240-OC-4GD3-L
G7C0YZ130833
kasanın yanı termal cam oradan okuyabildiklerimi size yazacağım.Hocam bütün ürünlerin markası olmadan hâlâ net bir şey söyleyemem.
PSU markası olsaymış iyiymiş. SSD giriş seviyesi ama kronik sorunu yok bildiğim kadarıyla. Belleğin hızı günümüze göre yavaş. HDD kalitelidir.kasanın yanı termal cam oradan okuyabildiklerimi size yazacağım.
Anakart: ASUS PRİME H410M-K
RAM: Kingston 8 GB 2133 MHz
İşlemci: İ3 10100F 3,60 Ghz
Ekran Kartı: AMD Radeon R7240-OC-4GD3-L
SSD: 120 GB HIKVISION 2'5 Sata 6 gb/s
Harddisk: Toshiba 7200rpm \ 64 Mb buffer 1tb
psu sadece 500 wat olduğunu biliyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.