i3 10100F sistem nasıldır?

GokhanYigitGya

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bir hazır sistem aldım. Sistemin içinde şu parçalar var. Merak edenler için: Ödediğim toplam para 10.500 TL.
  • Prime H510M-E anakart.
  • i3 10100F işlemci.
  • 16 GB 3200 MHz bellek (2x8 çift kanal)
  • PNY GeForce RTX 3050 8 GB tek bir büyük fanlı ekran kartı ( fan gayet iyi soğutuyor. Test ettim.)
  • Kioxia Exceria 480GB SATA 3 SSD.
  • Gamepower Dark side 650W dahili PSU'lu 80+Bronze
  • Hiper HF-12 120nm siyah kasa fanı. (2 adet)
  • Deepcool CK-11508 fanlı CPU soğutucusu.
  • USB-N10 nano Wi-Fi alıcısı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana AMD olmayan NVIDIA bir sistemi 9000-10000 arasına topla göreyim.

AMD OLMAYAN bir sistemi toplayıpta almam. Fanboyluğu bırakmanıda tavsiye ederim.
1658132119847.png

Şu sistemler,
Daha iyi SSD'ye sahip. (Kioxia gibi biostan görünmeme, sistemi dondurma, hızlı sağlık düşme, okuma yazma hızında düşme gibi problemi yok)
Çok daha iyi bir ekran kartına sahip.
Açık daha daha iyi bir işlemciye sahip.
Daha iyi bir kasaya sahip sağdaki. Önü full mesh.
Ayrıca daha güvenilir bir markanın daha iyi bir PSU'suna sahip.
Ve aynı fiyattalar. hatta daha ucuzlar 500 TL :D
Ha, Nvidia istiyorsan, sana şunu atayım.

Bu sistem uzun süre 10000 Tl'ye satıldı.

Daha iyi bir ekran kartına sahip,
Daha iyi bir işlemciye sahip,
Daha iyi SSD'ye sahip
Kasası ve PSU'su aynı şekilde daha iyi.

AMD olmayan bir sistemi toplayıpta almam. Fanboyluğu bırakmanıda tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 1454887
Şu sistemler,
Daha iyi SSD'ye sahip. (Kioxia gibi BIOS'tan görünmeme, sistemi dondurma, hızlı sağlık düşme, okuma yazma hızında düşme gibi problemi yok)
Çok daha iyi bir ekran kartına sahip.
Açık daha daha iyi bir işlemciye sahip.
Daha iyi bir kasaya sahip sağdaki. Önü Full mesh.
Ayrıca daha güvenilir bir markanın daha iyi bir PSU'suna sahip.

Ha, NVIDIA istiyorsan, sana şunu atayım.

Bu sistem uzun süre 10000 TL'ye satıldı.

Daha iyi bir ekran kartına sahip,
Daha iyi bir işlemciye sahip,
Daha iyi SSD'ye sahip.
Kasası ve PSU'su aynı şekilde daha iyi.

Fanboy değilim ama AMD'ye de özellikle ekran kartı olarak güvenmiyorum. Ayrıca RTX modu hoşuma gitmiyor değil.😏

O sistemleri artık kaçırmışım çünkü şu an aldığım sistem evimde ve aktif olarak kullanıyorum. Yani parayı verdim.
Artık bir daha PC toplarsam sorarım.👍

Fanboy değilim ama AMD'ye de özellikle ekran kartı olarak güvenmiyorum. Ayrıca RTX modu hoşuma gitmiyor değil.😏

O sistemleri artık kaçırmışım çünkü şu an aldığım sistem evimde ve aktif olarak kullanıyorum. Yani parayı verdim.
Artık bir daha PC toplarsam sorarım.👍
RTX RX kartlarında da bulunuyor. RX 6500 XT'ye sahibim Doom eternalda gidip RTX açabilirim. tabi giriş seviye kart olduğu için adam akıllı performans alamam ama RX6600 gibi kartların performansı RTX'te o kadar da kötü değil.

Ha birde, bu kartta da RTX var. Nvidiaya özel bir şey değil RTX olayı çok. Tabi oynanabilir mi tartışılır ama, var yani.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RTX RX kartlarında da bulunuyor. RX 6500 XT'ye sahibim Doom Eternal'da gidip RTX açabilirim. Tabii giriş seviye kart olduğu için adamakıllı performans alamam ama RX6600 gibi kartların performansı RTX'te o kadar da kötü değil.

Ha bir de, bu kartta da RTX var. NVIDIA'ya özel bir şey değil RTX olayı çok. Tabii oynanabilir mi tartışılır ama, var yani.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Artık bir daha bir sistem alacak olursam buraya konu açarım. İlk defa bir hazır sistem aldığımdan biraz kazık yemişim.🤦

Fiyat normal. Tabi daha iyi fırsatlar çıkıyor bazen ama almışsınız artık. Güle güle kullanın.

Anakartınız PCI-e 4.0 destekli. Bir süre sonra işlemcinizi de 11. nesile yükseltirseniz sistem tamamen PCI-e 4.0 destekli olur.

Fiyat normal. Tabii daha iyi fırsatlar çıkıyor bazen ama almışsınız artık. Güle güle kullanın.

Anakartınız PCI-e 4.0 destekli. Bir süre sonra işlemcinizi de 11. nesile yükseltirseniz sistem tamamen PCI-e 4.0 destekli olur.

Zaten en yakın zaman içinde işlemciyi 11.nesil yapacağım. Aklımda i3 11400F var. i3 11400F için herhangi bir yükseltme yapmama gerek var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı