i3 10100F sistem vs R5 4500 sistem

Beenqa

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
X2;
12400TL gibi bir şey tutuyor bu sistem.

Ben hazır sistem bakıyordum bunlardan çok anlamadığım için yine de bakacağım attığınız ürünlere şimdiden teşekkürler.

Peki bir şey soracağım RTX 3050 ekran kartımı yoksa RX 6600 mü daha iyi?

Son düzenleme:
Ben hazır sistem bakıyordum bunlardan çok anlamadığım için yine de bakacağım attığınız ürünlere şimdiden teşekkürler.

RX6600 oyunda çok daha önde.

İlk baş, sorunu cevaplamak için: RX 6600 oyunlarda RTX 3050'yi utandırıyor, o kadar iyi.

İkinci olarak, PC toplamak öyle aşırı zor bir şey değil. Eğer ingilizcen varsa, Linus Tech Tips'in bu videosu her şeyi anlatıyor. Videonun uzunluğundan da korkma, her detayına kadar iniyor ve videonun yarısı parçaları seçmekle ilgili zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk baş, sorunu cevaplamak için: RX 6600 oyunlarda RTX 3050'yi utandırıyor, o kadar iyi.

İkinci olarak, PC toplamak öyle aşırı zor bir şey değil. Eğer ingilizcen varsa, linus tech Tips'in bu videosu her şeyi anlatıyor. Videonun uzunluğundan da korkma, her detayına kadar iniyor ve videonun yarısı parçaları seçmekle ilgili zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı