i3 10100F sisteme güç kaynağı önerisi

Hocam dedeyim gibi bütçeye takılmayın. Çüki ben yurtdışındayım sizin dedeyiniz bütçeye uyğun burada olmaz. Ona göre dedeyim sistemi güzel qayet besleyecek kaliteli bir PSU lazm. İlla bütçe diyorsanız 1000-1200 TL.

Teşekkürler.

Tavsiye edilir mi?

O kadar bütçe varsa

O kadar bütçe varsa

Güzel marka demi?. Cızırtı vermez dimi?.
Coil Whine olabilir, tam olarak emin değilim. Video gönderir misiniz?
Hocam açığı korkuyorum prize takmaya. Coil olacağını düşünmüyorum. Fotorafdakı o yerde cızırtı sesi var ve dokunduğumda şiddetleniyor ve klavyeye kısa devre veriyor. Nerdeyse bilgisayarı yandıracak gibi.

Coil whine bende var çok hafif cızırdayıp geçiyor arkadaşınki çok başka olaya benziyor.
Evet hocam benimki nerdeyse elektrik çarpacak gibi hatta kısa devre bile yapıyor. Ve oyun oynadığım zaman bir bakıyorum cızırdayıp klavyeye kısa devre atıyor. Birde uyku modundada oraya dokunduğumda cızırtı veriyor.

Güzel marka değil mi? Cızırtı vermez değil mi?

Kalitelidir merak etmeyin buna da bakabilirsiniz:

Evet hocam benimki neredeyse elektrik çarpacak gibi hatta kısa devre bile yapıyor. Ve oyun oynadığım zaman bir bakıyorum cızırdayıp klavyeye kısa devre atıyor. Bir de uyku modundada oraya dokunduğumda cızırtı veriyor.

Hocam değiştirin gitsin riske atmaya gerek yok.

Evet hocam benimki neredeyse elektrik çarpacak gibi hatta kısa devre bile yapıyor. Ve oyun oynadığım zaman bir bakıyorum cızırdayıp klavyeye kısa devre atıyor. Bir de uyku modundada oraya dokunduğumda cızırtı veriyor.

Sana tavsiyem açma o bilgisayarı sistem çöp olur. Yeni PSU alana kadar en azından.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı