Hocam dedeyim gibi bütçeye takılmayın. Çüki ben yurtdışındayım sizin dedeyiniz bütçeye uyğun burada olmaz. Ona göre dedeyim sistemi güzel qayet besleyecek kaliteli bir PSU lazm. İlla bütçe diyorsanız 1000-1200 TL.
En ucuz Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
En ucuz Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Hocam açığı korkuyorum prize takmaya. Coil olacağını düşünmüyorum. Fotorafdakı o yerde cızırtı sesi var ve dokunduğumda şiddetleniyor ve klavyeye kısa devre veriyor. Nerdeyse bilgisayarı yandıracak gibi.
Evet hocam benimki nerdeyse elektrik çarpacak gibi hatta kısa devre bile yapıyor. Ve oyun oynadığım zaman bir bakıyorum cızırdayıp klavyeye kısa devre atıyor. Birde uyku modundada oraya dokunduğumda cızırtı veriyor.
Evet hocam benimki neredeyse elektrik çarpacak gibi hatta kısa devre bile yapıyor. Ve oyun oynadığım zaman bir bakıyorum cızırdayıp klavyeye kısa devre atıyor. Bir de uyku modundada oraya dokunduğumda cızırtı veriyor.
Evet hocam benimki neredeyse elektrik çarpacak gibi hatta kısa devre bile yapıyor. Ve oyun oynadığım zaman bir bakıyorum cızırdayıp klavyeye kısa devre atıyor. Bir de uyku modundada oraya dokunduğumda cızırtı veriyor.