Hocam dediyim gibi prizimde bir sorun yok. Kablo eyerki prize takılı olan yerden cızırtı verirse o zaman prizde diye bilirim. Ama bu sorun kasanın arka tarafındakı yerde. Umarım yeni psuda geçer.
Hocam dediyim gibi prizimde bir sorun yok. Kablo eyerki prize takılı olan yerden cızırtı verirse o zaman prizde diye bilirim. Ama bu sorun kasanın arka tarafındakı yerde. Umarım yeni psuda geçer.
Evet denedim hayla devam etmekde. Aslında normal bilgisayar açılınca bir sorun olmuyor sadece oraya dokunduğumda ve oyuna proqrama girdiyimde başlıyor ve kesmiyior. Bu sorun 1 aydır var 10 günden bir tutması tutuyor. Ama bü gün çok şiddetli bir sorun oldu diyebilirm.
Evet denedim hâlâ devam etmekde. Aslında normal bilgisayar açılınca bir sorun olmuyor sadece oraya dokunduğumda ve oyuna proqrama girdeyimde başlıyor ve kesmiyior. Bu sorun 1 aydır var 10 günden bir tutması tutuyor. Ama bugün çok şiddetli bir sorun oldu diyebilirm.
Hocam yeni hatta tüm parçalar yeni. 3 aydır kullanıyorum. 2 ci ayında bu hatayı aldm ve 1 aydır tutması tutuyor. Dediyim gibi bu günde sert bir tutma oldu.
Hocam yeni hatta tüm parçalar yeni. 3 aydır kullanıyorum. 2 ci ayında bu hatayı aldm ve 1 aydır tutması tutuyor. Dedeyim gibi bu günde sert bir tutma oldu.
Hocam parçaların hepsini bir satıcıdan aldım. Satıcı herşeye garanti veriyorum ama tek bu psuya garanti vermiyorum dedi. Bende sorun olmaz alıyım dedim. Keşke almasaydım.
Hocam parçaların hepsini bir satıcıdan aldım. Satıcı her şeye garanti veriyorum ama tek bu PSU'ya garanti vermiyorum dedi. Bende sorun olmaz alayım dedim. Keşke almasaydım.