K kowyas Hectopat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 1.456 Çözümler 3 19 Mart 2022 #31 moder824 dedi: Hocam parçaların hepsini bir satıcıdan aldım. Satıcı her şeye garanti veriyorum ama tek bu PSU'ya garanti vermiyorum dedi. Bende sorun olmaz alayım dedim. Keşke almasaydım. Genişletmek için tıkla... Başından belliymiş zaten PSU'nun sorunlu olduğu.
moder824 dedi: Hocam parçaların hepsini bir satıcıdan aldım. Satıcı her şeye garanti veriyorum ama tek bu PSU'ya garanti vermiyorum dedi. Bende sorun olmaz alayım dedim. Keşke almasaydım. Genişletmek için tıkla... Başından belliymiş zaten PSU'nun sorunlu olduğu.
M moder824 Picopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #32 Nevzat Özkan dedi: Öyle şey mi olurmuş ya? Nereden aldınız siz ürünleri. Sıfır mı aldınız? Genişletmek için tıkla... Hocam yurtdışındayım. Normal bir elektronik mağazadan. Belliymiş aslında benim hatam. Evet sıfır. kowyas dedi: Başından belliymiş zaten PSU'nun sorunlu olduğu. Genişletmek için tıkla... Valla doru diyorsunuz.
Nevzat Özkan dedi: Öyle şey mi olurmuş ya? Nereden aldınız siz ürünleri. Sıfır mı aldınız? Genişletmek için tıkla... Hocam yurtdışındayım. Normal bir elektronik mağazadan. Belliymiş aslında benim hatam. Evet sıfır. kowyas dedi: Başından belliymiş zaten PSU'nun sorunlu olduğu. Genişletmek için tıkla... Valla doru diyorsunuz.
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 19 Mart 2022 #33 moder824 dedi: Hocam yurtdışındayım. Normal bir elektronik mağazadan. Belliymiş aslında benim hatam. Evet sıfır. Vallahi doğru diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok yenisini alacaksınız.
moder824 dedi: Hocam yurtdışındayım. Normal bir elektronik mağazadan. Belliymiş aslında benim hatam. Evet sıfır. Vallahi doğru diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok yenisini alacaksınız.
M moder824 Picopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #34 Nevzat Özkan dedi: Yapacak bir şey yok yenisini alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yapacam. Sizde dahil olmak üzere yardımcı olan herkese teşekkürler.
Nevzat Özkan dedi: Yapacak bir şey yok yenisini alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yapacam. Sizde dahil olmak üzere yardımcı olan herkese teşekkürler.