Ben size fikir belirtiyorum sadece. Bin lira fark şu anki bilgisayar piyasasında bedava kaçıyor.
Teşekkürler fikirlerin için ileride düşünürüm.
Ben size fikir belirtiyorum sadece. Bin lira fark şu anki bilgisayar piyasasında bedava kaçıyor.
Dediğim gibi. Zaten PCI 3 ile darboğaz yapmaz. İşlemci yükseltmeye gerek duyarsan 11400F al geç. Ki 10100F hala gideri olan bir işlemci.Onu bende fark ettim şahsen.
Dediğim gibi. Zaten PCI 3 ile darboğaz yapmaz. İşlemci yükseltmeye gerek duyarsan 11400F al geç. Ki 10100F hala gideri olan bir işlemci.
Bende RX 6500 XT alacaktım dün ama başarısız oldum. Umarım alabilirsiniz fiyatlar iyiyken.Bir süre zaten bu toplamış olduğum sistemle devam edeceğim GT 1030 la idare ederim diyordum ama bazı kartlar indirime girince kaçırmak istemiyorum açıkçası.
Bende RX 6500 XT alacaktım dün ama başarısız oldum. Umarım alabilirsiniz fiyatlar iyiyken.
Hocam Türkiye'de bu kadar ucuzken 300 az vereceğim diye Amazon'dan garantisiz ürün almayın.Amazon'u kovalıyorum sürekli 3800 düşüyor orada da.
Hocam Türkiye'de bu kadar ucuzken 300 az vereceğim diye Amazon'dan garantisiz ürün almayın.
Zaten 3800'lerin çoğu vergiyle 4000'e çıkıyor.
Anladım. Ama yine de garantili bir şekilde Türkiye üzerinden almanız taraftarıyım.Yok asıl fiyatı 3600 TL vergi kargo dahil 3800 TL'ye geliyor.
RX 6600XT için 9200 TL bayıldım, Amazon'u takip ettim fakat garantisiz ürün olduğu için kovalamadım. Az buçuk koyup Türkiye'den satın alın.Yok asıl fiyatı 3600 TL vergi kargo dahil 3800 TL'ye geliyor.
Bin liraya almışsınız zaten bin daha koyup bunu alsaydınız ileride ekran kartını 3050 bile yapsanız çok rahat besleyebilirdi. Dediğim gibi F modeli 2 bin lira, ileride değiştirmek isterseniz bu modele bakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.