Mustafaszr
Centipat
Daha fazla
Arkadaşlar ben bir bilgisayar toplayacağım 0 olarak parçaları taksitli alacağım için Trendyol'dan alıyorum. Yoksa Akakçe'den bir 300 400 TL daha ucuza gelebiliyor bütçem monitörsüz 7500 TL monitör dahil 10.000TL monitör Curved olması konusunda ısrarcıyım. Sistem özelliklerini yazıyorum.
Eski bilgisayarımdan kalan 1TB HDD ve 120GB normal SSD var o yüzden depolama yeterli olur diye düşünüyorum. Normalde Turbox tercih etmem ama monitör olarak en uygun kavisli monitör turboxdaydı ve 75 Hz bana yeterli aşırı gamer vs. değilim 2ms değeri de yeterli o yüzden tercihimi ucuz olduğu için kullandım.
Sizlerin tavsiyelerini bekliyorum fiyatını aşmadan ayrıca sistem uyumlu mu teşekkürler.
- Sapphire RX6400.
- i3-10100F
- 8 GB DDR4 RAM 3200MHz Hikvision.
- İntenso high 240 GB 1700/800 4mm m2.SSD
- ASUS Prime H410M-R-sı
- Tropicano 80+ 550W PSU'lu 6 fanlı kasa.
- Turbox truister Curved 75 Hz 2ms monitör.
Eski bilgisayarımdan kalan 1TB HDD ve 120GB normal SSD var o yüzden depolama yeterli olur diye düşünüyorum. Normalde Turbox tercih etmem ama monitör olarak en uygun kavisli monitör turboxdaydı ve 75 Hz bana yeterli aşırı gamer vs. değilim 2ms değeri de yeterli o yüzden tercihimi ucuz olduğu için kullandım.
Sizlerin tavsiyelerini bekliyorum fiyatını aşmadan ayrıca sistem uyumlu mu teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: