i3 10100F ve GTX 1650S için CPU ve GPU yükseltme

• Konuyu başlatan EOS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 586
Hocam RX 6600 daha iyi modelini sizce alayim mi yani mining kesin olmayanını ama işlemci Ryzen 5 3600 olacak çok fark var mı?

Çok fark yok daha iyi dediğin hangisi alacak olduğun ASUS RX 6600 resimdeki kart diğerleriyle karıştırma onlarda ısı problemi ve bir takım sorunlar var.

Dosya Ekleri

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    32,9 KB · Görüntüleme: 23
Çok fark yok daha iyi dediğin hangisi alacak olduğun ASUS RX 6600 resimdeki kart diğerleriyle karıştırma onlarda ısı problemi ve bir takım sorunlar var.

Düşük fiyatlı olanlar mining olma olasılığı var biraz daha biraz daha pahalı almayı düşünüyorum ASRock buldum sıfır 3550 TL bir de Ryzen 5 3600 le 5500 arasında çok fark olur mu darboğaz olur mu Valorant'ta.

Düşük fiyatlı olanlar mining olma olasılığı var biraz daha biraz daha pahalı almayı düşünüyorum ASRock buldum sıfır 3550 TL bir de Ryzen 5 3600 le 5500 arasında çok fark olur mu darboğaz olur mu Valorant'ta.
Fiyat olarak bakma olaya şans işi yüksek fiyattan alırsan da mining olasılığı var ucuz alırsan da dediğim markadan şaşma yeter ve 3600 ile 5500 ryzen işlemci arasında hiç fark yok denecek kadar az hatta kafa kafaya 5500 modelinin geçtiğini dahi söyleyebilirim tekli çekirdek performansı iyi bu modelin misal

Fiyat olarak bakma olaya şans işi yüksek fiyattan alırsan da mining olasılığı var ucuz alırsan da dediğim markadan şaşma yeter ve 3600 ile 5500 Ryzen işlemci arasında hiç fark yok denecek kadar az hatta kafa kafaya 5500 modelinin geçtiğini dahi söyleyebilirim tekli çekirdek performansı iyi bu modelin misal.

Darboğaz olmaz yani RX 6600 le veya RTX 2060 Super'le.

Darboğaz olmaz yani RX 6600 le veya RTX 2060 Super'le.

Olmaz merak etme YouTube'da çoğu yayıncı böyle testler yapıyor darboğaz dediğimiz şey işlemci %90 çalışır ekran kartı %50 çalışır o zaman darboğaz olur ama işlemci %50 ekran kartı %98 civarı oyuna göre değişir tabii değer gösterirse gayet iyi besliyor demektir aklında bulunsun.

Olmaz merak etme YouTube'da çoğu yayıncı böyle testler yapıyor darboğaz dediğimiz şey işlemci %90 çalışır ekran kartı %50 çalışır o zaman darboğaz olur ama işlemci %50 ekran kartı %98 civarı oyuna göre değişir tabii değer gösterirse gayet iyi besliyor demektir aklında bulunsun.

Son bir sorum daha olacak hocam RX 6600 mü RTX 2060 Super mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı