i3 10100F ve GTX 1650S sistem alınır mı?

Dün akşam buna karar verdik fakat dediğim gibi internetten almak babamın için sinmedi.
Hocam burada bir sürü gamegarajdan sistem alınır mı? İle alakalı konu var. Babanız büyük ihtimalle yorumları önemser bir konuyu açın (genellikle olumlu olacaktır) bu sayede hocalarımın önerdiği Pollut 3T-10 alabilirsiniz belki.

Hocam burada bir sürü GameGaraj'dan sistem alınır mı? İle alakalı konu var. Babanız büyük ihtimalle yorumları önemser bir konuyu açın (genellikle olumlu olacaktır) bu sayede hocalarımın önerdiği Pollut 3T-10 alabilirsiniz belki.

Evet kesinlikle haklısınız zaten PSU ile ilgili kısmı anlatsam galiba onun için ikna edici bir sebep olacak.

Evet kesinlikle haklısınız zaten PSU ile ilgili kısmı anlatsam galiba onun için ikna edici bir sebep olacak.
Hocam isterseniz bir bloğum var technopat'ta hemen konu yazabilirim PSU nedir ve neye dikkat edilmeli ile alakalı.
Hocam isterseniz bir bloğum var technopat'ta hemen konu yazabilirim PSU nedir ve neye dikkat edilmeli ile alakalı.
Umarım babanız sırf profil fotoğrafımdan dolayı beni ciddiye almamak istemez :D.

Katılıyorum ve bende vazgeçtim Vatan'dan almayı görüntü güzel fakat kasa açık değil sonrasında PSU kalitesiz bu fiyata kazıklanmaya değmez.
Bütçem olsaydı Pollux 3T alırdım. Güzel bir kasa. PSU'su sorunlu değil. İstediğiniz gibi ekleme ve çıkarma yapabiliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı