i3 10100F ve RTX 3050'li sistem alınır mı?

Bütçe
12000

gal1leo

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Koskoca evrende o kadar olanak varken hala öğrenci
Merhaba,
Aşağıdaki bilgisayarı almayı planlıyorum. Bu sistem sizce fiyatına göre iyi midir ve de ayrıyeten İncehesap hazır sistemler konusunda ne kadar güvenilirdir herhangi bir problem çıkar mı sistemlerde bunu sormak istedim. aklıma takılan başka bir soru ise bu alınan sistemin parçalarının garanti hizmetinin İncehesap tarafından mı yoksa o markanın Türkiye sorumlusundan mı alındığı. Ayrıyeten 12000 TL bütçe sınırı olacak şekilde başka bir öneriniz varsa benimle paylaşır mısınız? Şimdiden çok teşekkür ederim herkese.
sistem linki

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bütçe varsa bir tık arttırılmalı.

"Intel Core i3-10100F ve Nvidia GeForce RTX 3050 8 GB ikilisi genel olarak başarılı bir ikili olmuş diyebiliriz. Tekli çekirdek performansındaki başarısıyla birlikte çoğu oyunda bir sorun yaşamıyorsunuz. Sadece bazı oyunlarda %10-20 civarlarında darboğazlar yaşamanız mümkün. Oyunlarda herhangi bir donma, takılma gibi sorunlar tabii ki yaşanmıyor."
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence bütçe varsa bir tık arttırılmalı.

"Intel Core i3-10100F ve NVIDIA GeForce RTX 3050 8 GB ikilisi genel olarak başarılı bir ikili olmuş diyebiliriz. Tekli çekirdek performansındaki başarısıyla birlikte çoğu oyunda bir sorun yaşamıyorsunuz. Sadece bazı oyunlarda %10-20 civarlarında darboğazlar yaşamanız mümkün. Oyunlarda herhangi bir donma, takılma gibi sorunlar tabii ki yaşanmıyor."
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı