i3 10100F vs R3 3100

1300'den 2300'e çıkartacak ve hala 10100F mi alacak? Amaç ileriye dönüklükse 200 lira farkla B450 yeter. Sırf önü açık diye bütçe artır TR4 soket al mı diyelim?
Bak sanırım hala anlamadın. Bütçe "Artar ise" en iyi seçenek Z490. Bunda anlamayacak ne var arkadaşım? Ben adamın kafasına silah mı dayıyorum bütçeyi 1000 TL arttır Z490 al diye. Önü açık bir kart ve muhtemelen 13. nesil intel işlemcilere kadar destekleyecek. Ve eğer bütçe "Artar ise" Z490 alınabilir. Ne bu her şeyi bir muammaya çevirme çaban? Z490 iyi bir seçenek ve eğer "Bütçe artar ise" alınabilir. Boşuna gerginlik çıkarıyorsun.
1300'den 2300'e çıkartacak ve hala 10100F mi alacak? Amaç ileriye dönüklükse 200 lira farkla B450 yeter. Sırf önü açık diye bütçe artır TR4 soket al mı diyelim?

Aynı anakart ile i5 10400F'de alınabilir. Ama konumuz hangi anakartın daha iyi performans verebileceği ve kullanıcıyı ne kadar idare edebileceği. Kimseye zorla 3200 MHz'e çıkar demiyorum, lakin yapılan testlere dayanarak Intel işlemcilerde RAM MHz'i işlemci performansını olumlu ölçüde etkiliyor. Intel hala anakartlarına 2933 MHz sınırı koyuyor. Bu en çok Intel'in ayıbı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı