Donanım bilginiz olmadığınızı buradan anlaşılıyor.
Soket ömrü dolmadı ve 5.nesil Ryzen destekliyor.
Resmi destek yok çalıştırılıyor ama optimum performans alınmaz torosa Ferrari motoru takmak gibi oluyor.
Donanım bilginiz olmadığınızı buradan anlaşılıyor.
Soket ömrü dolmadı ve 5.nesil Ryzen destekliyor.
Resmi destek yok çalıştırılıyor ama optimum performans alınmaz torosa Ferrari motoru takmak gibi oluyor.
B450 anakart resmi olarak destekliyor. Biraz araştırmanı tavsiye ederim.
Zaten seçimle alakalı, sırf 3 ay beklememek için R3 3300X alan gördüm. Öyle bir durumda Intel almak saçma olur.@The Man From E.A.R.T.H. AM4 ilk başladığında bu avantajı çok kullandık özellikle AMD'nin hakkını vermek lazım 1. nesil Ryzen'lara ve 300 serisi anakartlara güzel kıyak geçti. 1500X'in yanında dev gibi Wraith Spire soğutucusu gelmişti şimdi 3600'e bile koymuyorlar bunu. Bu anakarta da (B350) istediğim gibi 3. nesil takabiliyorum. 2017'den bugüne güzel gitti. Ama AM4'ün sonlarına gelinirken konu sahibi o sistemle en az 3 sene gider sonrasında da ne 3. nesil Ryzen'lar kalır ne de AM4 bana göre.
OC ve fazladan XFR boost kapasitesi hocam. Ek not, 3700X ile yaptığım testlerde 105-110W gördüm, hatta bu yüzden iyi tweak yapmam gerekmişti çünkü ITX sistemdi ve NH-L9a soğutucu 105W çekerken yetmiyordu.Bir de benim merak ettiğim 3700X 65W iken 3600X neden 95W?
Gözlerine dikkat et, B450 anakart ile önerdim.Sana göz doktoruna görünmeni tavsiye ederim arkadaş A320 anakartı seçmiş biraz kitap okusan iyi olur okuduğunu anlamada problem var galiba.
Zaten seçimle alakalı, sırf 3 ay beklememek için R3 3300X alan gördüm. Öyle bir durumda Intel almak saçma olur.
OC ve fazladan XFR Boost kapasitesi hocam. Ek not, 3700X ile yaptığım testlerde 105-110W gördüm, hatta bu yüzden iyi Tweak yapmam gerekmişti çünkü ITX sistemdi ve NH-L9A soğutucu 105W çekerken yetmiyordu.
Gözlerine dikkat et, B450 anakart ile önerdim.
Doktor çağırıyı mı sana?Sana göz doktoruna görünmeni tavsiye ederim arkadaş A320 anakartı seçmiş biraz kitap okusan iyi olur okuduğunu anlamada problem var galiba.
Arkadaş maşallah öyle bir konuşuyor ki Kanye West daha anlaşılır o derece.Doktor çağırayım mı sana?
Eki Görüntüle 802293
Doktor çağırıyı mı sana?
Eki Görüntüle 802293
Arkadaş maşallah öyle bir konuşuyor ki kanye West daha anlaşılır o derece.
Hocam, iyi misiniz? Türkçe öğrenin biraz. Mesajın altına çizdiğim kısmı anlayana kadar okumanı tavsiye ederim.Konuyu açan arkadaştan bahsediyorum özel eğitim öğretmeni çağırıyım mı sana?
Öyle mi Temple Grundin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.