i3-10100T UHD630 ile hangi oyunlar oynanabilir?

Ne 4, ne de 5 oynarsınız maalesef. Valorant, CS:GO çok yüksek FPS değerleri ile olmasa da oynanır. ETS zor.

Gayet oynatır hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RAM'in Single channel ise Dual yapman lazım oyun oynayabşlmek için. Yapabilecek bütçen yoksa CS:GO ve Valorant'ın ötesine gidemezsin.

Gayet oynatır hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

RAM'in Single channel ise Dual yapman lazım oyun oynayabşlmek için. Yapabilecek bütçen yoksa CS:GO ve Valorant'ın ötesine gidemezsin.

Bu mantıkla Cyberpunk'da oynatır. Görüntüyü çamur etmek istemeyeceğini varsaymıştım.

Gayet oynatır hocam.

Yapabilecek gücüm var ama all in One PC kullanıyorum ve kasasını nasıl açacağımı bilmiyorum arkasında vida falan yok yardımcı olabilir misiniz?

Yapabilecek gücüm var ama all in One PC kullanıyorum ve kasasını nasıl açacağımı bilmiyorum arkasında vida falan yok yardımcı olabilir misiniz?

Fotoğrafını ya da tam model adını yazar mısınız? Bazı all-in-One bilgisayarlarda tek slot oluyor. Bazılarında ise tek slotun yanında gömülü RAM de oluyor. Siz yine de CPU-Z gibi bir programdan kontrol edin. Çift kanal mı tek kanal mı?

Fotoğrafını ya da tam model adını yazar mısınız? Bazı all-in-One bilgisayarlarda tek slot oluyor. Bazılarında ise tek slotun yanında gömülü RAM de oluyor. Siz yine de CPU-Z gibi bir programdan kontrol edin. Çift kanal mı tek kanal mı?

CPU-Z'den baktım Single mış ve PC modelini aşağıya bıraktım.

Dosya Ekleri

• 20230513_193936.jpg
    20230513_193936.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 24
  • 20230513_193826.jpg
    20230513_193826.jpg
    132 KB · Görüntüleme: 27

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı