Cenk Demiroğlu
Femtopat
Daha fazla
- RAM
- 8 GB DDR4
- SSD veya HDD modeli
- 128 GB SSD.
- Ekran kartı
- UHD Graphics 630
- Anakart
- H410M-B DDR4
- İşlemci
- I3 10105
Arkadaşlar selam,
Eklemiş olduğum resimde ve konu başlığında belirtmiş olduğum üzere bilgisayar mavi ekran veriyor ve minidump dosyasında bunun ntoskrnl.exe tarafından gerçekleştiğini görüyorum.
Cihaza BurnInTest ile RAM testi yaptığımda RAM de sürekli olarak arıza görüyor ve cihaz mavi ekran verip kendini kapatmıyor.
Cihaza uzaktan bağlantı kurduğumdan dolayı Memtest86 ile test yapamadım.
Bilgisayar ilk alındığın da yine bunu yaptı ve RAM değişikliği yaptık ama hala aynı problem devam ediyor.
Dolayısı ile ondan olduğunu düşünmüyorum çünkü teknik serviste ki arkadaşlar arızalı diye gönderdiğim RAM'de bir problem olmadığını ilettiler.
Neden olduğuna dair bir fikriniz var mıdır?
Çözüm önerilerine açığım.
Şu ana kadar denediklerim:
Desteklerini esirgemeyen herkese şimdiden teşekkürler.
Güncel
Eklemiş olduğum resimde ve konu başlığında belirtmiş olduğum üzere bilgisayar mavi ekran veriyor ve minidump dosyasında bunun ntoskrnl.exe tarafından gerçekleştiğini görüyorum.
Cihaza BurnInTest ile RAM testi yaptığımda RAM de sürekli olarak arıza görüyor ve cihaz mavi ekran verip kendini kapatmıyor.
Cihaza uzaktan bağlantı kurduğumdan dolayı Memtest86 ile test yapamadım.
Bilgisayar ilk alındığın da yine bunu yaptı ve RAM değişikliği yaptık ama hala aynı problem devam ediyor.
Dolayısı ile ondan olduğunu düşünmüyorum çünkü teknik serviste ki arkadaşlar arızalı diye gönderdiğim RAM'de bir problem olmadığını ilettiler.
Neden olduğuna dair bir fikriniz var mıdır?
Çözüm önerilerine açığım.
Şu ana kadar denediklerim:
- Scannow komutu ile Regedit dosyalarını düzelttim.
- RAM slotunu değiştirdim.
- Windows Update ile tüm güncellemeleri aldım.
- Restorehealt komutu ile sistem dosyalarını tarattım sorun çıkmadı.
- Display driver güncelledim.
Desteklerini esirgemeyen herkese şimdiden teşekkürler.
Güncel
Son düzenleme: