i3 10105F GTX 1660 Super sistem düşük FPS veriyor

Hayır maalesef tam olarak bir çözüm bulamadım. Aynı sisteme internetten bakıyorum benimkiyle arasında ucurum gibi bir fark var.

Evet aynı şeyi yaşıyorum termal macunu değiştireceğim işlemcinin derecesi yüksek ondan FPS düşüyor olabilr. Değiştirirsem sonuçları paylaşırım.

Termal macun değiştirdim sorun devam ediyor haberin olsun.

Son düzenleme:
Evet aynı şeyi yaşıyorum termal macunu değiştireceğim işlemcinin derecesi yüksek ondan FPS düşüyor olabilr. Değiştirirsem sonuçları paylaşırım.

Termal macun değiştirdim sorun devam ediyor haberin olsun.

Ben hiçbir şekilde çözemedim sorunu, işlemcimi R5 5600 ile değiştirdim şu an inanılmaz fark var. ETS 2 yüksek ayarlarda 50 60 FPS arasında oynarken şimdi 100'den aşağı düşmüyor. CS'de 70 FPS'e kadar düşerken şimdi 200'den aşağı düşmüyor. Diğer oyunları denemedim ama işlemciden kaynaklıymış benim sorunum. Senin kullandığın işlemci ney?

Ben hiçbir şekilde çözemedim sorunu, işlemcimi R5 5600 ile değiştirdim şu an inanılmaz fark var. ETS 2 yüksek ayarlarda 50 60 FPS arasında oynarken şimdi 100'den aşağı düşmüyor. CS'de 70 FPS'e kadar düşerken şimdi 200'den aşağı düşmüyor. Diğer oyunları denemedim ama işlemciden kaynaklıymış benim sorunum. Senin kullandığın işlemci ne?

i3 10105F kullanıyorum işlemciden olduğunu bende anladım ama değiştiremiyorum şuan.

R5 5600 güzel işlemci hayırlı olsun.

Teşekkür ederim umarım siz de kısa zamanda halletmiş olursunuz. Bence yine de kullanılabilir bir işlemci ama bazı yerlerde sorun çıkarıyor maalesef.

80-92 derece arasında çalıştığı için tam performansını alamadığımı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı