Çözüldü i3 10105F GTX 1660S GTA 5 %85 CPU kullanımı ve %10 GPU kullanımı normal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çok uzun süredir bilgisayarıma herhangi bir virüs testi veya formatlama işlemi yapmadım. Virüslerden kaynaklı olabilir mi bu durum?
Çok büyük ihtimal bir virüs işlemcinizi sömürüyor ola bilir benimde başıma geldi . Sizin göremeyeceğiniz şekilde işlemciniz üzerinden mining bile yapıyor ola bilirler bende yaşadım . Görev yöneticisini açıp lütfen aşağılara doğru iner misiniz eğer çok yüksek işlemci kullanımı yazıyorsa hiç bilmediğiniz bir uygulamanın yanında lütfen bana ss atın .

Çok büyük ihtimal bir virüs işlemcinizi sömürüyor olabilir benim de başıma geldi. Sizin göremeyeceğiniz şekilde işlemciniz üzerinden mining bile yapıyor olabilirler bende yaşadım. Görev Yöneticisi'ni açıp lütfen aşağılara doğru iner misiniz eğer çok yüksek işlemci kullanımı yazıyorsa hiç bilmediğiniz bir uygulamanın yanında lütfen bana SS atın.

Yalnız aynı durum bende de var.

Çok büyük ihtimal bir virüs işlemcinizi sömürüyor ola bilir benimde başıma geldi . Sizin göremeyeceğiniz şekilde işlemciniz üzerinden mining bile yapıyor ola bilirler bende yaşadım . Görev yöneticisini açıp lütfen aşağılara doğru iner misiniz eğer çok yüksek işlemci kullanımı yazıyorsa hiç bilmediğiniz bir uygulamanın yanında lütfen bana ss atın .
Görev yöneticisinden baktığımda şu an gta5 açık ve %60 ve üzeri oranında cpu kullanıyor. Bahsettiğiniz gibi ismini bilmediğim ve yüksek oranda cpu kullanan herhangi bir uygulama yok

1671844916349.png

Şu an sadece opera ve discord u aktif olarak kullanmama rağmen bu oranlar görünüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı