i3-10105F sistemde Valorant'ta FPS düşüşü

Sen ne anlatıyorsun, AMD kart ile dropun tam olarak ne bağlantısı var hani bir kanıtın incelemen varsa koy. Al sana benzer bir sistem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RAM hızlarını kontrol ettin mi 2133Mhz'e düşmüş olmasınlar, bir de sıcaklıklar ne durumda?

anakartım 2666 ya kadar destekliyor bios dan da 2666 ayarlı sıcaklıklar 70 dereceyi geçmiyor.

Bu oyun çok ilginç. 2060 la arkadaşım 180FPS alıyor. Bende RX590 la 300 altını görmüyordum. İşlemci önemlide bu kadar fark ettirmesi ilginç.
Sorunun çözümü için HPET devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz.

Gerekeni yapip zamaninda konusunu acmistik hocam. Diger arkadaslarimda da bu durumda.

Benim en son Valorant kaydım buydu, FPS dalgalanması oluyor mu çok normal tamamen işlemci ve RAM odaklı bir oyun olduğundan bunun pek kaçarı yok maalesef. 5600X kullanan adamın da 300-450 arası zıplıyor. Ama drop yemek, ağır düşüşler (3600 ile 150 FPS'e inmesi gibi) bunlar normal değildir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İşlemcin hangi frekansta çalışıyor, onu oyun içerisinde kontrol ettin mi?

Benim en son Valorant kaydım buydu, FPS dalgalanması oluyor mu çok normal tamamen işlemci ve RAM odaklı bir oyun olduğundan bunun pek kaçarı yok maalesef. 5600X kullanan adamın da 300-450 arası zıplıyor. Ama drop yemek, ağır düşüşler (3600 ile 150 FPS'e inmesi gibi) bunlar normal değildir.

İşlemcin hangi frekansta çalışıyor, onu oyun içerisinde kontrol ettin mi?

Görev Yöneticisi'nden baktığımda genelde oyunda iken 4.0 üstünde çalışıyordu

Sen ne anlatıyorsun, AMD kart ile dropun tam olarak ne bağlantısı var hani bir kanıtın incelemen varsa koy. Al sana benzer bir sistem.

RAM hızlarını kontrol ettin mi 2133Mhz'e düşmüş olmasınlar, bir de sıcaklıklar ne durumda?

Net bir optimize farkı var hocam amd ile nvidia arasında valorant için kastım bu

Anlatmak istediğim optimize farkı kas gücü fazla xt vs 3060:

Arkadaşlar konuyu dağıtmayalım lütfen.
Sorunum hala devam ediyor önerisi olan var mı? Sıcaklık değerleri normal oyun içi değerleride birazdan atıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı