i3 10105F sisteme 12 GB RTX 2060 almak

@BekirYLDR68 hocam bu kartları sıfır alacak dönem çoktan geçti. Sizin kâle aldığınız fiyat serbest piyasanın eseri. Dediğin 10.000TL bütçe ile 4060 alınıyor.

İşlemcim 4060'ı besleyecek bir işlemci olsaydı 40 serisi almak gibi bir planım vardı.

Evet ama dediğim gibi AMD'den çektiğim çile yeter artık sürekli bir driver sorunu yaşıyorum sabrım kalmadı.

Şu anki kartım AMD 6500XT modeli orta sınıf bir kart, işimi görüyor oynadığım oyunları çok rahat oynuyorum fakat ben haftanın birkaç günü DDU kullanarak Driver'ı baştan kurmaktan yoruldum.

4.5K'ya 2060S bulursan al ya da 2070 arkadaşın attığı gibi. 3060'a çok yakın kartlar zaten 5K'ya 3060 bulunuyor o yüzden fiyatı da kötü değil.

2070 besliyorsa, bana sıkıntı açmayacaksa tercih ederim tabii ki.

Evet ama dediğim gibi AMD'den çektiğim çile yeter artık sürekli bir driver sorunu yaşıyorum sabrım kalmadı.
Bence driver problemleri aradaki farka değerler. Caner Uncu hocam şöyle bir yorum yapmıştı benim konuma bakabilirsiniz.

"Performans açısından RX 6600 tokatlar hocam. Sürücü olarak çok problemi yok. Bütçeni zorlayacaksa 1660S iyi kart, 1080p'de hâlâ iş görecek düzeyde."

Şu anki kartım AMD 6500XT modeli orta sınıf bir kart, işimi görüyor oynadığım oyunları çok rahat oynuyorum fakat ben haftanın birkaç günü DDU kullanarak Driver'ı baştan kurmaktan yoruldum.

2070 besliyorsa, bana sıkıntı açmayacaksa tercih ederim tabii ki.
2060S'de problem olacağını düşünmüyorum da üstü kartlar biraz tartışmalı evet.

Az önce de söylediğim gibi, 2060, 2060S ve 2070 gibi kartlarda darboğaz sorunu yaşamayacaksam bu 3 karttan bulduğum en temizini alacağım.

6500XT çok değişik bir kart zaten, bende 5600XT var 0 sorun mesela

Az önce de söylediğim gibi, 2060, 2060S ve 2070 gibi kartlarda darboğaz sorunu yaşamayacaksam bu 3 karttan bulduğum en temizini alacağım.

Devasa sorun çıkarmaz

Bence driver problemleri aradaki farka değerler. Caner uncu hocam şöyle bir yorum yapmıştı benim konuma bakabilirsiniz.

"Performans açısından RX 6600 tokatlar hocam. Sürücü olarak çok problemi yok. Bütçeni zorlayacaksa 1660S iyi kart, 1080P'de hâlâ iş görecek düzeyde."

Açık konuşmam gerekirse bariz bir şekilde sürücü sorunu yaşıyorum.

6500XT çok değişik bir kart zaten, bende 5600XT var 0 sorun mesela.

Devasa sorun çıkarmaz.

Örnek vermem gerekirse God of War, Uncharted, GTA 5 (FiveM), Forza Horizon 4 ve 5, Rainbow 6, RDR 2 gibi oyunları ağırlıklı olarak oynuyorum.

Testlerine baktım hep 60 FPS üstünde ama yine de buraya bir sormak istedim emin olmak açısından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı