i3 10105F ve GTX 1650 bilgisayar toplama

Bütçe
max 11k
Bu paraya 1650 sistem toplanmaz.

RAM'leri 16 yaparsınız.

Gene de söylemiş olayım 10100 ile 10105 arasında mhz ve içinden çıkan fan farkı var.

Bu da olur:

Bu paraya 1650 sistem toplanmaz.

RAM'leri 16 yaparsınız.

Gene de söylemiş olayım 10100 ile 10105 arasında MHz ve içinden çıkan fan farkı var.

Bu da olur:

Sizin attığınız sistemler BIOSTAR falan diyor diğerinde de AMD var. Ben Intel ve ASUS olsun istiyorum PC de bilindik markalar ile olsun önerileriniz lütfen.

Sizin attığınız sistemler BIOSTAR falan diyor diğerinde de AMD var. Ben Intel ve ASUS olsun istiyorum PC de bilindik markalar ile olsun önerileriniz lütfen.

"Gene de söylemiş olayım 10100 ile 10105 arasında MHz ve içinden çıkan fan farkı var." hangisinde MHz ve cıkan fan daha iyi ve yeni?

Son düzenleyen: Moderatör:

"Gene de söylemiş olayım 10100 ile 10105 arasında MHz ve içinden çıkan fan farkı var." hangisinde MHz ve cıkan fan daha iyi ve yeni?
10105 iyi de, siz performanstan çok marka seviyorsunuz sanırım. Siz bilirsiniz.

PC toplama montaj ve test işlemi 143 TL 🤔 Zaten parçaları absürt fiyattan satıyorlar üstüne de hayvani usullerce montaj ve test işlemi diye para alıyorlar ne kadar saçma.

PC toplama montaj ve test işlemi 143 TL 🤔 zaten parçaları absürt fiyattan satıyorlar üstüne de hayvani usullerce montaj ve test işlemi diye para alıyorlar ne kadar saçma.

Sinerji'den 10.500 TL'ye topladığım sistemi Akakçe üzerinden güvenilir sitelere satılan fiyatlarına bakıyorum 8.500'e topluyorum ve fiyatlar çok uçuk.

GameGaraj çoğu yerden ucuza satıyor sistemi aynı fiyata GTX 1050 Ti satan yerler var. Bence bir fiyat karşılaştırması yap.
ben aynı donanımları secerek ince hesap ve itopyada da yaptım yine ortalama bu fiyat cıkıyor. bir de itopya da istediğim donanımlar yine yok pc toplama olmasına rağmen aradığını bulamıyorsun.
PC toplama montaj ve test işlemi 143 TL 🤔 Zaten parçaları absürt fiyattan satıyorlar üstüne de hayvani usullerce montaj ve test işlemi diye para alıyorlar ne kadar saçma.

Markayı siz bilmiyorsunuz diye kötü bir marka mı oluyor? Aynı fiyata 3050 sistem varken 1650 alırsanız ilerde pişman olursunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı