i3-10110u laptopa macOS kurmak

Monterey için pm991 Samsung yaması yapma şansın var mı hocam yoksa catalinaya döneceğim

Ben abisiyim bu konularda daha tecrübem var ekranın kısık olduğundan bahsetmişti şu an olaria image vardı onu ben bulup indirdim ve parlak ama ondan bir sefer önce catalina ve monterey denemesi yaptım hddyi bozdu olaria catalina indirip deneyeceğiz bu verdiğiniz imaj ayni şekilde karanlık

O zaman bu EFI ile Catalina deneyin, ilk açılan konuda EFI hazırlamıştım ben ama iGPU girdisinden sonra parlaklık hep kısık oluyordu. Bazı argümanlar girip denedim, düşük parlaklığı düzeltmek için hazırlanan kextleri de ekledim ama düzelmemişti. Bu EFI'de PM SSD için yama var, kurulumdan sonra iGPU girdisini siz eklersiniz.

Tamamdır Enes hocam verdiğiniz catalina ve olariia catalina ikisini de deneyeceğim en azından ikisinden birini kurarız ha parlaklık kısık diyelim güneş ışığında belli oluyor kurarsak başka şekilde artırılır bir umut parlaklık dimi iyi geceler

Parlaklık sorunu için çözümler var, bir bakmak lazım.

Dosya Ekleri

• Capture.PNG
    81,2 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Sağ tıklayıp diski başlat deyince başlamıyorsa diskte bir sorun olabilir.

nafile olumsuz her yönetmi denedim ölmüş

az öz ilerieyelim az yazcam kafam nerde takılırsa hocam

O EFI ile kurulum yapmış olmanız lazım, çünkü geçen konuda o EFI ile kurulum yapmıştınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…