Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben abisiyim bu konularda daha tecrübem var ekranın kısık olduğundan bahsetmişti şu an olaria image vardı onu ben bulup indirdim ve parlak ama ondan bir sefer önce catalina ve monterey denemesi yaptım hddyi bozdu olaria catalina indirip deneyeceğiz bu verdiğiniz imaj ayni şekilde karanlık
O zaman bu EFI ile Catalina deneyin, ilk açılan konuda EFI hazırlamıştım ben ama iGPU girdisinden sonra parlaklık hep kısık oluyordu. Bazı argümanlar girip denedim, düşük parlaklığı düzeltmek için hazırlanan kextleri de ekledim ama düzelmemişti. Bu EFI'de PM SSD için yama var, kurulumdan sonra iGPU girdisini siz eklersiniz.
Tamamdır Enes hocam verdiğiniz catalina ve olariia catalina ikisini de deneyeceğim en azından ikisinden birini kurarız ha parlaklık kısık diyelim güneş ışığında belli oluyor kurarsak başka şekilde artırılır bir umut parlaklık dimi iyi geceler