i3-10110u laptopa macOS kurmak

Confige baktım, itlwm'yi işlememişsiniz. Ben işleyip attım, yalnız EFI\OC\Kexts'de itlwm.kext'in olduğundan emin olun yoksa sistem açılmaz.

Kext bu, yanlışlık olmasın diye gösterdim. Configi de aşağıya bırakıyorum, bu config ile deneyin.

var burda

Dosya Ekleri

• Capture.PNG
    6,1 KB · Görüntüleme: 37
Tamamdır o zaman benim attığım config ile kendi configinizi değiştirip tekrar deneyebilirsiniz, sonrasında Heliport ile bağlanabilmeniz lazım.

Tamamdır o zaman benim attığım config ile kendi configinizi değiştirip tekrar deneyebilirsiniz, sonrasında Heliport ile bağlanabilmeniz lazım.
sistem silindi şimdi yeniden en baştan kurdum wifi çalısıcak buyuk ıhtımalle ses sorunu da var

Kurduktan sonra Hackintool indirip ses kısmını atın ses için.

hocam sistem bir türlü açılmadı... os x version diyor acaba bundan mı airport ve düz olan var deeiğinizi yaptım açılmadı

hocam sistem bir türlü açılmadı... os x version diyor acaba bundan mı airport ve düz olan var deeiğinizi yaptım açılmadı

Dosya Ekleri

• Capture.PNG
    12 KB · Görüntüleme: 32
Hata şu ise aşağıdaki rehberle SMBIOS'u MacBookAir8,2 olarak değiştirin.

Bir de Kexts klasöründeki Airport olanı silebilirsiniz.

3.kere yeniden kurucam açılmıyor ya sonra sizin confiği+itlmw+port uygulamasını mac içinden kopyalayacağım hemen ardından MacBookAir8,2 olarak değiştirip denicem başka çare yok

ben salağım hepsi ingilizce zor o olmazsa wifisiz yapcam başka care yok yada vazgeçerim

Hocam yeniden kurmanıza gerek yok, benim attığım EFI'de her şey hazır. Siz şu an Windows'a geçip o rehberdeki adımları MacBookAir8,2 olarak uygulayın, eğer yapamam diyorsanız ben yapıp yollayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…