Çözüldü i3 12. nesil vs R3 5300G

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
i3 serisi yok varsa atın biz de görelim. Okuduğunuz şeyleri anlamakta problem çekiyorsunuz sanırım.
Arkadaş orada ''i3'' diye belirtmemiş farkındaysan, direkt ''11.Nesil'' demiş. i3 11.Nesil'in çıkmadığını, onun yerine 10105F'in çıktığını belirttim zaten. Okuduğun şeye dikkat ederek yorum yapmanı tavsiye ederim ☺️

Arkadaş orada "i3" diye belirtmemiş farkındaysan, direkt "11.nesil" demiş. i3 11.nesil'in çıkmadığını, onun yerine 10105F'in çıktığını belirttim zaten. Okuduğun şeye dikkat ederek yorum yapmanı tavsiye ederim ☺️

Tekrar mesaj yazmıştım bununla alakalı hemen köpürüp yazmaktansa yukarıda çıkan yeni mesajlar olabilir bildirimine tıklayabilirdiniz :)

Tekrar mesaj yazmıştım bununla alakalı hemen köpürüp yazmaktansa yukarıda çıkan yeni mesajlar olabilir bildirimine tıklayabilirdiniz :)
Ben mesajı yazarken senin mesajının direkt ekranıma geldiğini mi sanıyorsun? Ben mesajı yazdıktan sonra sayfa yenileniyor ve ancak yenilendiğinde yazdığın yeni mesajı görebiliyorum. Saçma sapan ''okuduğunu anlamakta sorun çekiyorsun'' deyip, sonra da bana ''köpürüyorsun'' demende de bir sıkıntı var.

Son düzenleme:
R3 5300G alacağım ileride belki PC bile bırakabilirim çok da oyun oynamiyorum zaten yorumlarınız için teşekkürler.

Nasıl yok? 11.Nesil işlemciler aylardır piyasada.
i3 11. nesil desktop işlemci yok* (*)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı