i3 12100F 3060 Ti ile darboğaz yapar mı?

Aralarında fiyat farkı var. i3 12100F ekleyince 17300 TL'ye düşüyor benim attığım.

AMD ekran kartı almayacağım.

Attığım sistem çok daha iyi ve kaliteli bileşenlere sahip ve ekran kartının bu modeli 3070 ile kafa kafaya.

Sevgili arkadaşlar alacağım bilgisayarı zaman sıkıntımdan dolayı mağazaya gidip kendım teslim alacağım. Bahsettiğiniz sitelerin teslimat süreleri çok fazla ve birçoğu mağazada teslimat yapmıyor. Bu yüzden aynı gün teslimat yapabilen sitelere yöneldim.

1080p de her türlü darboğaza uğrayacaksın, şahsen ben de alternatif sistemlere yönelmen kanısındayım.

YouTube'da izlediğim videolarda bir sorun göremedim.

Son düzenleme:
Merhaba, aşağıda link koydugum sistemi i3 12100F işlemci ile değiştirip satın almayı düşünüyorum. Çok oyun oynamayacak olsam da bu sistem oyun oynadığım zaman darboğaz yaşatır mı?

@584297 nasıl sistem sence?
Sistemdeki işlemci i3-13100f, yani 12100f'den biraz daha iyi.
3060 Ti ile darboğaz olacağını sanmam. Sistemi pahalı olmasına rağmen beğendiyseniz alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba, aşağıda link koydugum sistemi i3 12100F işlemci ile değiştirip satın almayı düşünüyorum. Çok oyun oynamayacak olsam da bu sistem oyun oynadığım zaman darboğaz yaşatır mı?

@584297 nasıl sistem sence?
Kanka pahalı dünde galiba sana sistem önerisi yaptım ama pazartesi lazım falan demiştin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı