gigabyte 1660S, Asus prime b450m-kBu işlemciyi hangi ekran kartı ile kullanmayı düşünüyordunuz ve anakart modeliniz nedir?
Sormayı unuttum, işlemci soğutucu modeliniz neydi?gigabyte 1660S, Asus prime b450m-k
Arkadaşlar İtopya'da indirimle 2200 TL'ye i3 12. nesil var. Almayı düşünüyorum da acaba tavsiye eder misiniz yoksa çok mu eskidi?
Eki Görüntüle 2328781
Amd model, oyun için kullanıyorum.Sormayı unuttum, işlemci soğutucu modeliniz neydi?
Bilgisayarı ne için kullanıyordunuz ve bütçeniz yükseltme içşu an r3
Hocam yuvaya uymuyor dediğiniz an bitti bütün planım teşekkür ederim bilgilendirme için.@Domce
Hocam bu işlemci LGA1700 soketli anakartlar ile uyumlu. Siz bu anakarta AM4 soketli işlemciler ile kullanabilirsiniz sadece.
Şuanda kullandığınız işlemci modeli nedir ve ne için yükseltme yapmak istiyordunuz?
Yükseltmeye ayırdığınız bütçe ne kadar?
@Domce
Hocam bu işlemci LGA1700 soketli anakartlar ile uyumlu. Siz bu anakarta AM4 soketli işlemciler ile kullanabilirsiniz sadece.
Şu anda kullandığınız işlemci modeli nedir ve ne için yükseltme yapmak istiyordunuz?
Yükseltmeye ayırdığınız bütçe ne kadar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.