i3 12100F Arc A750 sistem alınır mı?

Natlas

Hectopat
13000TL'lik bir sistem, A750'ye karşı bir antipati var ama bu fiyat bazında alınır mı? Güncel durumlarıyla kullanan arkadaşlar ekran kartını nasıl buluyor acaba? Bir de kasanın PSU'su FSP 550W PSU sorun yaratır mı?

Son düzenleme:
A750'ye karşı bir antipati var ama bu fiyat bazında alınır mı? Güncel durumlarıyla kullanan arkadaşlar ekran kartını nasıl buluyor acaba? Bir de kasanın PSU'su FSP 550W PSU sorun yaratır mı?
Yani bence alınır. Arc 750 alınmaz diyen AMD fanboylarına bakma. Sanki amd gpu üretimine çok iyi başladıda eleştiriyorlar. Hala geliştirilmeye devam ediyor 5000 tl bandında daha iyisi yok.

13000TL'lik bir sistem, A750'ye karşı bir antipati var ama bu fiyat bazında alınır mı? Güncel durumlarıyla kullanan arkadaşlar ekran kartını nasıl buluyor acaba? Bir de kasanın PSU'su FSP 550W PSU sorun yaratır mı?
Karti kullanmadigim icin bise diyemem lakin PSU saglam markadan 550W sorun olmaz.

Ben kullanıyorum kartı. Herhangi bir sorun yaşamadım aynı zamanda 550w PSU yeter.

İlk jenerasyon olduğundan dolayı henüz rüştünü ispat etmiş bir mimari değil. Evet, kartlar saf performans anlamında kabul edilebilir düzeyde ancak benden önceki değerli arkadaşların da bahsettiği gibi bazı oyunlarla uyumsuzluk sorunları yaşatabiliyor. Kimse para ödeyip risk almak istemez. Sonuç olarak bence çok çok uygun bir fiyatsa alınabilir, herşeyin bir ederi var sonuçta. Şahsen RX 6600 ile aynı fiyata geliyor ise ben 6600'ü seçerim her türlü.

Son olarak, bence burada tartışılması gereken konu, bu dönemde 12100 gibi bir işlemciye yatırım yapmak ne kadar doğru olur?

İlk jenerasyon olduğundan dolayı henüz rüştünü ispat etmiş bir mimari değil. Evet, kartlar saf performans anlamında kabul edilebilir düzeyde ancak benden önceki değerli arkadaşların da bahsettiği gibi bazı oyunlarla uyumsuzluk sorunları yaşatabiliyor. Kimse para ödeyip risk almak istemez. Sonuç olarak bence çok çok uygun bir fiyatsa alınabilir, her şeyin bir ederi var sonuçta. Şahsen RX 6600 ile aynı fiyata geliyor ise ben 6600'ü seçerim her türlü.

Son olarak, bence burada tartışılması gereken konu, bu dönemde 12100 gibi bir işlemciye yatırım yapmak ne kadar doğru olur?

Doğru ama sistemi konfigüre etme şansım yok laptopumla takas yapıyorum, fiyat olarak piyasaya göre çok uygun fiyat aldım sistemde yoksa RX6000 serisini tercih etmek isterim ben de. İkinci el de almak istemediğim için 13bin TL cazip geldi, asıl sormak istediğim de buydu aslında bu fiyata alınır mı. İşlemci için de ilerde güncelleyebileceğimi düşünüyorum bütçeye göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı