Çözüldü i3 12100F GTX 1660S sistem oyunlarda tam performans göstermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kibar Feyzo

Kilopat
Daha fazla  
Sistemi toplayalı 1 hafta oldu ve bugün ekran kartını ve işlemciyi tam kullanmadığını fark ettim. Aşağıya örnek bir ekran görüntüsü bıraktım. Mafia 2, ETS 2 ve Cities:Skylines oyunlarında denedim, hepsinde aynı sonucu verdi. Ayrıca ekran kartı sürücümü DDU ile silip tekrar kurdum.

i3-12100F
GTX 1660S
16GB 3200Mhz
1TB WD Blue HDD

1673463091496.png

Çözüm
Ekran kartından şüpheleniyor iseniz veya içinizde kaldı ise Furmark testi yapın hocam.
Sistemi toplayalı 1 hafta oldu ve bugün ekran kartını ve işlemciyi tam kullanmadığını fark ettim. Aşağıya örnek bir ekran görüntüsü bıraktım. Mafia 2, ETS 2 ve Cities:Skylines oyunlarında denedim, hepsinde aynı sonucu verdi. Ayrıca ekran kartı sürücümü DDU ile silip tekrar kurdum.

i3-12100F
GTX 1660S
16GB 3200Mhz
1TB WD Blue HDD

Eki Görüntüle 1629998
1080P Ultra ayarlarda mı oynuyorsunuz?
Ayrıca darboğaz % kaç ?

ETS 2 ve Mafia 2 çok eski oyunlar. Cities Skylines ise klasik Paradox oyunu yani optimizasyon berbat. Bunlarda düşük kullanım, fps düşük olmadıkça çok da önemli değil. Cities Skylines oynayan arkadaşım 3070 ile de benzer fps değerleri alıyor bu arada.
Ekran kartını zorlayacak çok yüksek GB olmayan oyun öneriniz var mı?

Ekran kartından şüpheleniyor iseniz veya içinizde kaldı ise Furmark testi yapın hocam.
Bunu deneyeceğim. Denedikten sonra dönüş yaparım. :)

1673464017417.png

Sanırım benim oynadığım oyunlarda sorun var. Sorun çözülmüştür. Hepinize iyi forumlar. :D

Son düzenleme:
Ekran kartını zorlayacak çok yüksek GB olmayan oyun öneriniz var mı?

Bunu deneyeceğim. Denedikten sonra dönüş yaparım. :)

Eki Görüntüle 1630023

Sanırım benim oynadığım oyunlarda sorun var. Sorun çözülmüştür. Hepinize iyi sosyaller. :D

Çözüldü olarak işaretleyin konu hortlamasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı