i3-12100F için 6 bin TL ekran kartı önerisi

Bütçe
7 bin tl
@SEMIKAANCAKIR Hayda işler bir anda 6800'lere 3080'lere geldi :)

Hakikaten 6700'den yükseldi bir anda. RX6800 3070 ile 80 arası bir kart buradan alacağınız değerlere pay biçebilirsiniz. Monitör için ayrı konu açabilirsiniz.

2. Elde 3080'nin ortalama fiyatları hakkında bir bilginiz var mı?

Param Güvende olanlar 10kdan başlıyor ki hayli yüksek fiyatlar. Param Güvende olmayanları 8K ya bulabilirsinizve Param Güvende teklif edebilirsiniz.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...treme-v2-10gb-led-gostergeli-1071157043/detay gibi.
Param Güvende ile satılan 2 gün iade hakkınızın olduğu şöyle bir RX6800 ilanı var; https://www.sahibinden.com/ilan/iki...6gb-gddr6-256-acil-son-fiyat-1069546627/detay. Sadece öneri yapıyorum araştırıp daha iyisini bulabilirsiniz bunlar sadece örnek bunu belirtiyim.

@Lory7 hocam evde aç 2 çocuk beni beklemiyor ki :) zamanında evin ekmek parasını az gömmedik... 7k ya zorlamaya çalışacağım. Monitör için.

@SEMIKAANCAKIR en düşük 8 bin karta desek, monitör içinde 7 desek en kötü 15 gözden çıkacaktır. Ben bu iki parça için toplam 11-12 bin yeter diye düşünmüştüm. Ki bu zaten benim bütçemin üst sınırı idi. Fakat bu değerli bilgileri ve fikirleri aldıktan sonra bu işi nihayete erdirmek için birşeyler daha yapacağız.
Herkese çok teşekkür ederim. Gerekli bilgileri aldığımı düşünüyorum. Iyi akşamlar hepinize.

Son düzenleme:
@Lory7 hocam evde aç 2 çocuk beni beklemiyor ki :) zamanında evin ekmek parasını az gömmedik... 7K ya zorlamaya çalışacağım. Monitör için.

@SEMIKAANCAKIR en düşük 8 bin karta desek, monitör içinde 7 desek en kötü 15 gözden çıkacaktır. Ben bu iki parça için toplam 11-12 bin yeter diye düşünmüştüm. Ki bu zaten benim bütçemin üst sınırı idi. Fakat bu değerli bilgileri ve fikirleri aldıktan sonra bu işi nihayete erdirmek için bir şeyler daha yapacağız.
Herkese çok teşekkür ederim. Gerekli bilgileri aldığımı düşünüyorum. Iyi akşamlar hepinize.

4K için ciddi paralar gerekiyor maalesef.

@SEMIKAANCAKIR hakikaten öyle. 10-12 bile benim için ciddi para. 16-17 bin dedin mi zaten sistem parası... Ama parça parça 4kya geçiş yapabilirim diye düşünüyorum. Önce Kart ve ardından monitör. Hatta 2. Elde 4k bir monitör bulursam daha uyguna bile gelebilir. Ve neyse verdiğim zahmetler için fikrini söyleyen herkese çok teşekkür ederim.

@SEMIKAANCAKIR son olarak konudan bağımsız. bulduğum bir kart var size mail yoluyla ulaşabilir miyim ? Ya da burada mesaj atmak nasıl mümkün onu da diyebilirsiniz.

@SEMIKAANCAKIR hocam sormayı unuttum. Elimdeki FSP Hyper Pro H3-550 550W 80+ Bronze PSU bu Rx 6800xt için yeterli gelmez sanırım ?

Son düzenleme:
@SEMIKAANCAKIR hakikaten öyle. 10-12 bile benim için ciddi para. 16-17 bin dedin mi zaten sistem parası... Ama parça parça 4kya geçiş yapabilirim diye düşünüyorum. Önce Kart ve ardından monitör. Hatta 2. Elde 4K bir monitör bulursam daha uyguna bile gelebilir. Ve neyse verdiğim zahmetler için fikrini söyleyen herkese çok teşekkür ederim.

@SEMIKAANCAKIR son olarak konudan bağımsız. Bulduğum bir kart var size mail yoluyla ulaşabilir miyim? Ya da burada mesaj atmak nasıl mümkün onu da diyebilirsiniz.

@SEMIKAANCAKIR hocam sormayı unuttum. Elimdeki FSP Hyper Pro H3-550 550W 80+ Bronze PSU bu RX 6800XT için yeterli gelmez sanırım?

Evet PSU yetersiz gelir. Kartı burada paylaşabilirsiniz sorun olmaz. Forumda özel yardım yasak maalesef.

@OnurKelees 6800, XT olmayan modeli değil mi. ?
Yani 4K için aslında 6800XT çok daha sağlıklıdır. Ama 6800, 4K için giriş seviyesi sayılabilir. Çok güzel performans göstermez maalesef ama 6800XT sizi 4K'da memnun eder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı