i3-12100F için 6 bin TL ekran kartı önerisi

Bütçe
7 bin tl
@Lory7 hocam teşekkür ederim. Elbette benim iyiliğimi düşünüyor ve diyorsunuz ki bu bütçe için 4k olmaz. Sizi anlıyorum. Peki buyrun siz söyleyin 4k için ne kadar para lazım. Ucu açık bişey bu biliyorum ama imkan dahilinde 4k yı deneyimlemek için ne lazım ?

1080p de 3060.
2K da RX 6700 besliyor
4K da darboğaz yapabilir ama hafif olur haklısınız.

Birakaç video baktımda 6900XT'ye bile 4K da %75 ila 80 besleme oranına ulaşmış. 3080 de ise 4K da RDR2 gibi oyunlarda %98-97 besleme oranları görmüş. 2. elde 3080 ila RX6800 bakılabilir aslında.

@SEMIKAANCAKIR 4K bir monitör ve RX 6800 ile bu iş olur o zaman?

Ucundan deneyimlemek ve o tadı almak için olabilir gibi ama monitör ne olur onu bilemiyorum.
RTX3080 ve 12100F ikilisi için şöyle bir video var;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Lory7 hocam teşekkür ederim. Elbette benim iyiliğimi düşünüyor ve diyorsunuz ki bu bütçe için 4K olmaz. Sizi anlıyorum. Peki buyurun siz söyleyin 4K için ne kadar para lazım. Ucu açık bir şey bu biliyorum ama imkan dahilinde 4K'yı deneyimlemek için ne lazım?

Öncelikle 4K için bir ekran kartı bunu 2. elden halledebilirsiniz arkadaşın dediği gibi 2. RX 6800 alabilirsiniz ve 5Klık monitörler emin olun sizi üzer monitör için minimum 7K gerekir diye düşünüyorum
Anlayışınız ve düzgün tavrınız için ayrıyeten teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı