i3 12100F için soğutma önerisi

DeepCool ve IDCooling hava soğutma ürünleri fiyatlarını hak etmiyorlar fakat önüne gelen önermeye devam ediyor. (bkz. AK400)
Size tavsiyem önce bütçeyi sonuna kadar kullanacak mısınız yoksa ortalama bir şey olsa yeter mi gibi bir seçim belirtmeniz. Yoksa bütçe dahilinizde önerilecek çok soğutma var. Stok fanda yeter aslında ama illa harcayacaksan dediğim gibi bir seçim belirt.

DeepCool ve ıdcooling hava soğutma ürünleri fiyatlarını hak etmiyorlar fakat önüne gelen önermeye devam ediyor. (bkz. AK400)
Size tavsiyem önce bütçeyi sonuna kadar kullanacak mısınız yoksa ortalama bir şey olsa yeter mi gibi bir seçim belirtmeniz. Yoksa bütçe dahilinizde önerilecek çok soğutma var. Stok fanda yeter aslında ama illa harcayacaksan dediğim gibi bir seçim belirt.

Tam görüntüsünü de begendigimden dolayi AK400 alacaktim. Sivi sogutma almamaya karar verdim, bu sebeple maksimum 1600 verebilirim.

Tam görüntüsünü de begendigimden dolayi AK400 alacaktim. Sivi sogutma almamaya karar verdim, bu sebeple maksimum 1600 verebilirim.
Hocam sorduğum soruya hala cevap vermediniz ki.

Size tavsiyem önce bütçeyi sonuna kadar kullanacak mısınız yoksa ortalama bir şey olsa yeter mi gibi bir seçim belirtmeniz.
Sorum.

1600'e en iyisi bu fakat 100 tl daha verip bunu almak daha mantıklı:

Fakat gerek yok tabi bunlara i3 12100F için. İleriye dönük olur. Önceki attıklarımı da alabilirsiniz.

1600'e en iyisi bu fakat 100 tl daha verip bunu almak daha mantıklı:

Fakat gerek yok tabi bunlara i3 12100F için. İleriye dönük olur. Önceki attıklarımı da alabilirsiniz.
Şu Phantom Sprit rgb olan dikkatimi çekti aslında ama anakartımla argb-rgb desteği yoksa boşuna almayayım. Asus H610M-K D4 uyumlu mudur?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı