i3 12100F için soğutma önerisi

Phantom Spirit bir tık daha iyi.

Tamamdır bakacağım teşekkür ederim herkesin yardımları için.
Şu an düşündüklerim; Phantom sprit, DeepCool AK400, Pearless Assasin.
Büyük ihtimal tercihim Phantom sprit üzerinde olacak. AK400'ün görüntüsünü aslında çok beğendim. Ama diğerleriyle arasında sogutma anlamında çok fark varsa onu tercih etmem.

Tamamdır bakacağım teşekkür ederim herkesin yardımları için.
Şu an düşündüklerim; Phantom sprit, DeepCool AK400, Pearless Assasin.
Büyük ihtimal tercihim Phantom sprit üzerinde olacak. AK400'ün görüntüsünü aslında çok beğendim. Ama diğerleriyle arasında sogutma anlamında çok fark varsa onu tercih etmem.
Ak 400 alma bunlar varken.

Ak 400 alma bunlar varken.

Tamamdır, Phantom'da karar kıldım fakat işte şu durumdayım; 100TL daha ucuza aynı modelin ARGB'siz modeli var. 100TL daha fazlasına ARGB'li olanı var. 100TL fazla verip ARGB'li olanı tercih ederim. Kasamın içinde ışıkta yok hem. Fakat anakartım uyumlu mu diye hiçbir fikrim yok. (Işık desteği var mı bilmiyorum yani.) Asus H610-M K D4

Tamamdır, Phantom'da karar kıldım fakat işte şu durumdayım; 100TL daha ucuza aynı modelin ARGB'siz modeli var. 100TL daha fazlasına ARGB'li olanı var. 100TL fazla verip ARGB'li olanı tercih ederim. Kasamın içinde ışıkta yok hem. Fakat anakartım uyumlu mu diye hiçbir fikrim yok. (Işık desteği var mı bilmiyorum yani.) Asus H610-M K D4
Hocam anakartının sitesinde yazıyordur büyük ihtimal. Olmadı yeni konu aç.

Hocam o işlemciye Dark Freezer kule tipi bile yeter bütçeyi kısın bence.
Evet biraz farkındayım ama ilerisi için de kullanmayı istiyorum.

Phantom Spirit bir tık daha iyi.

Hocam son sonuç olarak şunu alıyorum; Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

600TL indirim kodu var. Bu ürün için ve şansıma güzel denk geldi.
1000TL için gayet iyi ve yeterli bir soğutucu sanırım direkt alıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı