i3 12100F RTX 3050 PC VS i7 12700H 3050 Ti Laptop

23bintl HP vectush.

Hocam o kadar kötü performans verir mi RTX3050 Ti testlerde kayıt acık yüksek-ultrada 60 alıyordu.

RDR 2 çok ağır bir oyun hocam 2018'de çıkmasına rağmen çok sistem zorluyor. Yüksek- Ultra ayarlarda 60-65FPS arası alırsınız tahminimce.

23K çok bence hocam o laptopa eğer internetten alma gibi bir imkanınız varsa işlemciden kısıp bu laptopa bakabilirsiniz. Bu laptop daha iyi oyun performansı verecektir 6 GB VRAM var ancak işlemcisi bir i7 değil. Yine de çok kaliteli bir kasası yok laptopın ancak Victus'a 23K çok eğer işlemci sizin için çok önemli değilse daha memnun kalırsınız diye düşünüyorum.

Dediğim gibi performansa daha çok önem veriyorsanız attığım Gigabyte'ı bir gözden geçirin, çünkü şu an piyasadaki en uygun 3060'lı laptop ve 3-4 yıl yüksek ayarlarda oynarsınız, ancak laptop alacaksanız bir soğutucu almanızı da öneririm ikisi için de. Eğer işlemci önemliyse Victus'u alın daha iyi bir kasası vardır işlemci de daha iyi.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı