Zaten aradığımda o hocam alttaki parçalar elimde bulununlar bu parçaları zaten yeni sistemde kullanmayacağım akıl karıştırıyor sanırım ben onu bi kaldırayımİşlemci, ekran kartı için çok yetersiz kalıyor hocam. Takım elbisenin altına spor ayakkabı giymek gibi bir şey
En az i5 13. nesil öneririm
Her zaman intel kullandım ama bu yakın zamanda çoğu kişi sizin gibi AMD işlemci tavsiye ediyor eğer çoğunluk da bu şekilde düşünüyorsa denemeyi düşünüyorum açıkçasıRyzen 7600X işini görür 4070 Ti ile.
AMD önermem rtx serisi ile intelin daha uyumlu olduğuna dair yazı ve yorumlar okumuştum. Fakat mevzu bütçe ise iş değişirRyzen 7600X işini görür 4070 Ti ile.
Zaten aradığımda o hocam alttaki parçalar elimde bulununlar bu parçaları zaten yeni sistemde kullanmayacağım akıl karıştırıyor sanırım ben onu bir kaldırayım
Her zaman Intel kullandım ama bu yakın zamanda çoğu kişi sizin gibi AMD işlemci tavsiye ediyor eğer çoğunluk da bu şekilde düşünüyorsa denemeyi düşünüyorum açıkçası.
AMD önermem RTX serisi ile Intel'in daha uyumlu olduğuna dair yazı ve yorumlar okumuştum. Fakat mevzu bütçe ise iş değişir
Bunu da düşünmüyor değilim yani aralarında
Bunlar hep listemde şu anda üstüne bir 10 daha koyup az önce attığım 4080 modelini de alabilirim sadece aradığım ek parçalar bu ekran kartlarıyla eş parçalar işlemcisi vs
Bütçeden yana çok bir sıkıntım yok 60 70k ya kadar çıkabilirim zorlarsam 80k da olabilir açıkçasıAMD önermem rtx serisi ile intelin daha uyumlu olduğuna dair yazı ve yorumlar okumuştum. Fakat mevzu bütçe ise iş değişir
Bütçem 70k ya kadar rahat çıkar ondan yana sorun yok tek istediğim bu sistemle 2k da hem rahat oyun oynayabilmek hem de rahatça işlerimi halledebilmek o yüzden zorlarsam 4080 de alabilirim diye düşünüyorumHocam net bir fikriniz bile yokken niye önermem diyorsunuz ki? Sadece birkaç yorum okumuşsunuz o şekilde. Ben de Intel önermiyorum AMD varken.
Hocam 35k bütçe varsa 4070 Ti Ryzen 7600 alın. 7000 serisinin anakartlarını pek bilmiyorum onun için öneri yapamayacağım.
ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 24GB OC GDDR6X 384 Bit DLSS 3 Ekran Kartı - Gaming.Gen.TR https://www.amazon.com.tr/dp/B0BBJD...333&creativeASIN=B0BBJDS62N&linkCode=asn&th=1 bu bide 32 gb ram yaparsanız efsane olurBütçeden yana çok bir sıkıntım yok 60 70k ya kadar çıkabilirim zorlarsam 80k da olabilir açıkçası
Bütçem 70k ya kadar rahat çıkar ondan yana sorun yok tek istediğim bu sistemle 2k da hem rahat oyun oynayabilmek hem de rahatça işlerimi halledebilmek o yüzden zorlarsam 4080 de alabilirim diye düşünüyorum
Ryzen: (DDR5)Bütçeden yana çok bir sıkıntım yok 60 70k ya kadar çıkabilirim zorlarsam 80k da olabilir açıkçası
Bütçem 70k ya kadar rahat çıkar ondan yana sorun yok tek istediğim bu sistemle 2k da hem rahat oyun oynayabilmek hem de rahatça işlerimi halledebilmek o yüzden zorlarsam 4080 de alabilirim diye düşünüyorum
4090 için bir kaç fırın ekmeğe daha ihtiyacım var hocam
bak bunlar güzelmiş işteBLADE-4080 / AMD Ryzen 5 7600 / ASUS GeForce TUF RTX 4080 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-4080 oyuncu bilgisayarı yeni nesil AMD Ryzen 5 7600 ve ASUS RTX 4080 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
İntel istiyorsanız:
ULTIMA-4080 / AMD Ryzen 7 7700X / ASUS GeForce ROG STRIX RTX 4080 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ULTIMA-4080 sistem tavsiyesi ASUS RTX 4080 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
BLADE-4080 / AMD Ryzen 5 7600 / ASUS GeForce TUF RTX 4080 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-4080 oyuncu bilgisayarı yeni nesil AMD Ryzen 5 7600 ve ASUS RTX 4080 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Intel istiyorsanız:
ULTIMA-4080 / AMD Ryzen 7 7700X / ASUS GeForce ROG STRIX RTX 4080 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ULTIMA-4080 sistem tavsiyesi ASUS RTX 4080 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr