i3-12100F - RX 6600XT sistem oyun oynarken birden kapanıyor

Asmodheus

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.
i3 12100F.
RX 6600 XT.
2*8 2400 MHz RAM.
FSP 650W 80+ Bronze PSU.
Sistemim böyle sorun ise Valorant LoL gibi oyunlarda sıkıntısız çalışıyor, ancak güçlü oyunlarda GoW, Spider-Man vs ayarları ultraya çektiğimde 2 dk orta ayarlarda 10 dk içinde birdenbire elektrik gitmiş gibi kapanıyor sizce sorun nerede yardım?

Merhaba.
i3 12100F.
RX 6600 XT.
2*8 2400 MHz RAM.
FSP 650W 80+ Bronze PSU.
Sistemim böyle sorun ise Valorant LoL gibi oyunlarda sıkıntısız çalışıyor, ancak güçlü oyunlarda GoW, Spider-Man vs ayarları ultraya çektiğimde 2 dk orta ayarlarda 10 dk içinde birdenbire elektrik gitmiş gibi kapanıyor sizce sorun nerede yardım?

Hocam konuyla alakasız ama bu sistemin aynısını bende alacağımda 1080p Ultra ayarlarda RT destekleyen oyunları RTX açıp FSR ile birlikte 60FPS alabiliyor musunuz?

Merhaba.
i3 12100F.
RX 6600 XT.
2*8 2400 MHz RAM.
FSP 650W 80+ Bronze PSU.

Hocam sıcaklık değerlerinden dolayı kapanıyor olabilir bir bakın derim.

PSU kaynaklı değilse ben başka bir şey bilmiyorum. PSU düşük gerilimden korumak için kendini kapatıyor.
HW info ile 12v - 5v - 3.3v değerlerine bakın. Furmark ile test ederken GPU'nun alması gereken TDP si besleniyor mu takip edin.

Merhaba.
i3 12100F.
RX 6600 XT.
2*8 2400 MHz RAM.
FSP 650W 80+ Bronze PSU.

Akım korumalı priz varsa aradan çıkarın, ekran kartı güç soketini kontrol edin oturmuş mu?

PSU'ya giren elektrik kablosu gevşek olabilir onu da kontrol edin, oda yapar.

Hocam sıcaklık değerlerinden dolayı kapanıyor olabilir bir bakın derim.

Sıcaklık ağır yükte 70'i geçmiyor CPU da GPU'da.

Hocam konuyla alakasız ama bu sistemin aynısını bende alacağımda 1080p Ultra ayarlarda RT destekleyen oyunları RTX açıp FSR ile birlikte 60FPS alabiliyor musunuz?

Evet hocam.

Akım korumalı priz varsa aradan çıkarın, ekran kartı güç soketini kontrol edin oturmuş mu?

PSU'ya giren elektrik kablosu gevşek olabilir onu da kontrol edin, oda yapar.

Normal beyaz 3'lü priz kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı