PC i3 12100F & RX 7600 hazır sistem 17.739 TL

Daha iyi hazır sistem tavsiyen var mı bu bütçede?
Adamlar ne yapacaklardı acaba? Bu kadar ucuza bu sistemi satıyorlar bir de kaliteli parçalar mı kullanacaklardı? İşlemci vasat falan değil, RAM ve kasa dışında sorunu yok sistemin.
Hayır orada arkadaş 2000 daha çık adam akıllı parçalarla topla demiş. İlla gidip tırt markalara para vereceğine tırt kasa tırt ram ve evet tırt işlemciye para vereceğine adam akıllı düzgün bir şey al demiş adam. 12100F güçsüz bir işlemci. İlla benim 18.000 bütçem var 10 kuruş bile çıkmam dersen böyle cümleler kurarsın.

Hayır orada arkadaş 2000 daha çık adam akıllı parçalarla topla demiş. İlla gidip tırt markalara para vereceğine tırt kasa tırt ram ve evet tırt işlemciye para vereceğine adam akıllı düzgün bir şey al demiş adam. 12100F güçsüz bir işlemci. İlla benim 18.000 bütçem var 10 kuruş bile çıkmam dersen böyle cümleler kurarsın.
''Bu bütçede daha iyi önerin varsa at'' dedim, atamadınız, ram cl22 olunca bilgisayar hdd hızında çalışmıyor merak etme.
PSU anında patlayan bir şey değil, ileride değişir.
12100F güçlü demedim ben, ekran kartına gayet yeterli ve kullanılabilir bir işlemci.

Herkes sizin gibi bütçe koyamıyor, koyabilirsen sen al, sistem gayet iyi fiyatına göre.

Bu 2 bin TL çık daha iyisi var bitmez hocam bu bütçeye daha iyi bir sistem toplanmaz.

2000 daha ver daha iyi parçalarla topla diye bir şey yok. Sadece Ram daha iyi hale gelir. Bu bütçelerde alınabilecek kalite hemen hemen aynı zaten. Yükseltme seçeneklerinde keşke 8+8 ram olsaymış

2000 daha ver daha iyi parçalarla topla diye bir şey yok. Sadece RAM daha iyi hale gelir. Bu bütçelerde alınabilecek kalite hemen hemen aynı zaten. Yükseltme seçeneklerinde keşke 8+8 RAM olsaymış

1749215414631.png

Bazı insanlar şu şekil düşünüyor, bütçesi bu olan bunu alır bu kadar basit.

Adamlar 17 bine 3 taksit sistem veriyor vallahi çok da takılmamak lazım öylesine YouTube'dan baktım neredeyse her oyunu hala 1080p yüksek ayarlarda 60-90 FPS arası ayarlarda oynatıyor bu fiyatlara gayet iyi bir seçenek bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı