Merhaba arkadaşlar, ofiste bütün gün açık duracak, sadece Excel ve Chrome (maksimum 200 satırlık Excel dosyası) üzerinden veri akışı alan bilgisayarları yenilemek istiyorum. Ayrıca arkada "Deep freeze" programı çalışacak.
Şu anda bulunan bilgisayarlar çok eski olduğu için değiştirmek istiyorum. 2010 yılından kalma ekran kartı, PSU ve kasa mevcut. Bu parçaları kullanmak istiyorum bu nedenle işlemci, anakart, SSD ve RAM almayı düşünüyorum.
İşlemci = Intel i3-12100F
Anakart = GIGABYTE H610M H 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX Anakart
RAM= Corsair Vengeance 16 GB (2X8) 3200MHz (her bilgisayara bir tane 8 GB taksam yeterli olur bence, sizin düşünceniz nedir?)
SSD = Kingston 240 GB A400 SSDNow
Yeni alacağım parçalar ile eski parçalarım sorun çıkartır mı? Aşağıda belirttiğim parçalar F/P olarak uygun mu? Farklı önerileriniz var mı?
Şu anda bulunan bilgisayarlar çok eski olduğu için değiştirmek istiyorum. 2010 yılından kalma ekran kartı, PSU ve kasa mevcut. Bu parçaları kullanmak istiyorum bu nedenle işlemci, anakart, SSD ve RAM almayı düşünüyorum.
İşlemci = Intel i3-12100F
Anakart = GIGABYTE H610M H 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX Anakart
RAM= Corsair Vengeance 16 GB (2X8) 3200MHz (her bilgisayara bir tane 8 GB taksam yeterli olur bence, sizin düşünceniz nedir?)
SSD = Kingston 240 GB A400 SSDNow
Yeni alacağım parçalar ile eski parçalarım sorun çıkartır mı? Aşağıda belirttiğim parçalar F/P olarak uygun mu? Farklı önerileriniz var mı?