i3-12100F sistem toplama

Hocam bu sistemi alacağım yanına bir de monitör alacağım fakat bu kasaya monitör alınca herhangi bir farklı kablo almam gerekir mi yoksa içinden çıkıyor mu? İlk defa masaüstü kullanıcağımda.

Çıkar hocam.

Merhaba arkadaşlar, kasayı topladım ancak açılışta 5 adet kısa bip sesi geliyor. İnternetten araştırdım işlemci ile ilgili bir sorun olduğunu gördüm. Ancak sorunu çözemedim. Sorun ne olabilir?
@messinicocugu

Fotoğrafları ekliyorum.

Dosya Ekleri

• 20220912_233437.jpg
    20220912_233437.jpg
    192,3 KB · Görüntüleme: 26
  • 20220912_233456.jpg
    20220912_233456.jpg
    255,8 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, kasayı topladım ancak açılışta 5 adet kısa bip sesi geliyor. İnternetten araştırdım işlemci ile ilgili bir sorun olduğunu gördüm. Ancak sorunu çözemedim. Sorun ne olabilir?
@messinicocugu

Fotoğrafları ekliyorum.

İşlemci pini falan kırık olabilir ya da sorunlu gelmiştir işlemci hocam değişim talep edebilirsiniz.

İşlemci pini falan kırık olabilir ya da sorunlu gelmiştir işlemci hocam değişim talep edebilirsiniz.

@messinicocugu gözümle kontrol sağladım sorun yok gibi görünüyor. Gelen 5 bip sesinin sürekli gelmesi mi gerekiyor. Yoksa açılışta bir kere 5 bip sesi mi gelmesi gerekiyor. Aşağıya linkini bıraktığım videoda olduğu gibi olmuyor sadece 1kez 5kere bipliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@messinicocugu gözümle kontrol sağladım sorun yok gibi görünüyor. Gelen 5 bip sesinin sürekli gelmesi mi gerekiyor. Yoksa açılışta bir kere 5 bip sesi mi gelmesi gerekiyor. Aşağıya linkini bıraktığım videoda olduğu gibi olmuyor sadece 1kez 5kere bipliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Açılışta gelmesi lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı