BeastSlayer(WAS)usta
Hectopat
- RAM
- 16 GB DDR4
- SSD veya HDD modeli
- AGI AGI512G16AI198
- Ekran kartı
- RTX 3060
- Anakart
- H610M
- İşlemci
- i3 12100F
Dün normal bir şekilde bilgisayarı kullanırken masama ayağım çarptı ve kasa da masamın tam yanında bilgisayar bir anda dondu. Tekrar açtım hiçbir sıkıntı yok gibiydi. Daha oyuna girip denemedim ama sonrasında ben evde yokken kardeşim güç fişini çekmiş. Neyse ben taktım falan bugün açtığımda Valorant'ta belirli FPS düşüşleri ufak droplar hissettim. Mesela 200-130 giderken bugün 80'lere falan düşüyordu bir anda PES 2021 oynuyorum arada ona girdim kasa kasa oynadım resmen çıktım FIFA 24 gireyim dedim oyunda bir takılma hissi var gibi. Ne olduğunu anlamadım. Valorant şu an oynuyorum ranked ter temiz aslında sabah kardeşim oynarken öyleydi ama Valorant'ta çok bir sıkıntı hissetmiyorum ama FIFA pes falan oynayamıyorum. Valorant'ta da öyle düşmezdi.
Not: SSD de FIFA ve pes harici SSD kullanıyorum taşınılabilir.
Aşağıda resimde verdim orada %99 FPS olan yer anlık 20'lere 18'lere düşüyor. Takıla takıla oynadım resmen bu saydığım oyunları akıcı halde oynardım arkada video yayın falan izlerken bile.
Not: SSD de FIFA ve pes harici SSD kullanıyorum taşınılabilir.
Aşağıda resimde verdim orada %99 FPS olan yer anlık 20'lere 18'lere düşüyor. Takıla takıla oynadım resmen bu saydığım oyunları akıcı halde oynardım arkada video yayın falan izlerken bile.