Merhaba arkadaşlar,
Intel i3 12100F.
MSI Pro H610M-G DDR4.
8x2 16 GB 3200 MHz.
RX6600.
650W.
Bu parcalardan uyusmayan var mı acaba? Parca parca alacagim icin sormak istedim.
Evet sıfır alıcamSıfır mı alıyorsunuz hocam tek tek?
Evet ddr4 GAMEFORCE Gf-8010 Cold 4x120mm Rgb Kumanda Ve Kontrolcü Fanlı Oyuncu Kasası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu kasayi almayi düşünüyorum uyar mi sizceRamlerinizde DDR4 ise uyuşmayan bir şey yok hocam.
Evet sıfır alacağım.
Evet DDR4 GAMEFORCE Gf-8010 Cold 4x120mm Rgb Kumanda Ve Kontrolcü Fanlı Oyuncu Kasası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu kasayi almayi düşünüyorum uyar mi sizce.
Hocam tek tek alıyorsanız hata yaparsınız. DOST KAYAOGLU-DK4 INTEL / INTEL i3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TREvet sıfır alıcam
Evet ddr4 GAMEFORCE Gf-8010 Cold 4x120mm Rgb Kumanda Ve Kontrolcü Fanlı Oyuncu Kasası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu kasayi almayi düşünüyorum uyar mi sizce
Neden hata yapayım ve birden 10 15 bin tl veremiyorum maalesefHocam tek tek alıyorsanız hata yaparsınız. DOST KAYAOGLU-DK4 INTEL / INTEL i3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Hocam tek tek alırsanız daha fazla tutuyor?Neden hata yapayım ve birden 10 15 bin tl veremiyorum maalesef
Kaba taslak bir hesap yaptım. SSD koymadan bu parçaları en ucuz şekilde alsanız bile 12500 TL tutuyor. Attığım linkteki kasa her şey hazır şekilde sağlam parçalarla 12400'e geliyor.Hocam tek tek alırsanız daha fazla tutuyor?
Tamam evet ucuza geliyor da o parayı birden veremiyorum maalesef işteHocam tek tek alırsanız daha fazla tutuyor?
Kaba taslak bir hesap yaptım. SSD koymadan bu parçaları en ucuz şekilde alsanız bile 12500 TL tutuyor. Attığım linkteki kasa her şey hazır şekilde sağlam parçalarla 12400'e geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.