Ne alakası var şimdi? İkinci ve üçüncü zamanlamalarına kadar her şey stabil ayarlandı. Şimdi Valorant'ı savunmak için benim sistemi karalamaya mı geldi olay. AIDA64'te önceden 25000 MB/s değerlerindeyken, şimdi 55000 MB/s'lerde. Ayrıca diğer oyunlarda ciddi bir performans artışı yaşadım. Aktif olarak CL14-18-18-32 4000MHz 1.45V değerlerinde kullanıyorum.
Yahu elimin ayağımın altında i3 12100f var. Allahın her günü Valorant oynuyorum. Fps 250 300 gibi değerlerde geziyor. Bütün skilleri yediğimde en fazla 190 gibi bir değere iniyor. Hadi bana inanmadın. Önüne video bıraktım. Yine olmadı. Neyse.
Bende 6500XT kullanıyorum aynı sorun bende de var. Valorant ve CS:GO oynarken çok fazla drop yiyorum. Çozebilmiş değilim ama şöyle bir video var belki size yardımcı olabilir.
i3 12100f en iyi diye kimse bir şey söylemedi. Bu işlemci Valorant gibi bir oyunla çok rahat başa çıkar. Drop söz konusu olmaz, olamaz. Bunun kesinliği budur.
12100F kullandığım sıra ben de oyunlarda drop yiyordum. Valorant'ta da. Aynı sistemle sadece anakart ve işlemciyi değiştirdim. Ryzen 5 5600'e geçtim drop falan kalmadı.