i3-12100F sistemde Valorant'ta düşük GPU kullanımı oluyor

İşletim sistemi
Windows 10
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Baksana şu arkadaşa. i3 12100f ile ne güzel drop yiyor. Aklı var fikri yok. Daha fazla kafa kurcalamak istemiyorum.

Detay baksana. 3600 CL15. Yani sana daha ne yazayım bilemedim. 2-3 video ile mi kanıtlayacaksın bana.

4000 Mhz daha kötüymüş. 11400F’nin eti ne budu ne.
Ne alakası var şimdi? İkinci ve üçüncü zamanlamalarına kadar her şey stabil ayarlandı. Şimdi Valorant'ı savunmak için benim sistemi karalamaya mı geldi olay. AIDA64'te önceden 25000 MB/s değerlerindeyken, şimdi 55000 MB/s'lerde. Ayrıca diğer oyunlarda ciddi bir performans artışı yaşadım. Aktif olarak CL14-18-18-32 4000MHz 1.45V değerlerinde kullanıyorum.

Arkadaş 5800X 3D'ye bir ton para vermiş işlemci çok önemli he de geç ya mesajlarına bak adamın şaka gibi :D
Sen çözsene problemi boş yapacağına. 12100F en iyi olsa ucuz ve giriş işlemci olmazdı, belirteyim de.

Detay baksana. 3600 CL15. Yani sana daha ne yazayım bilemedim. 2-3 video ile mi kanıtlayacaksın bana.

Yahu elimin ayağımın altında i3 12100f var. Allahın her günü Valorant oynuyorum. Fps 250 300 gibi değerlerde geziyor. Bütün skilleri yediğimde en fazla 190 gibi bir değere iniyor. Hadi bana inanmadın. Önüne video bıraktım. Yine olmadı. Neyse.

Son düzenleme:
@Corwoo buradaki videoyu izleyerek deneyebilirsin hocam.

Bende 6500XT kullanıyorum aynı sorun bende de var. Valorant ve CS:GO oynarken çok fazla drop yiyorum. Çozebilmiş değilim ama şöyle bir video var belki size yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı