dark_night
Megapat
Daha fazla
- RAM
- Gskill Ripjaws V DDR4 3200Mhz CL 16 1.35V 2x8 GB
- SSD veya HDD modeli
- Kioxia 500gb M2 SSD
- Ekran kartı
- Msi RTX 2060 VENTUS GP OC 6GB
- Anakart
- Msi H610M Bomber Soket 1700
- İşlemci
- i3 12100F
Herkese selam. En son dün gece sıkıntısız bir şekilde bilgisayarı kapadım. Bu akşam da Windows güncellemesi gelmiş onu yükledim, PC başından 1 saat kadar kalktım geldiğimde güncelleme yüklenmişti fakat klavye, mouse ve kulaklığı okumadı. (bu üçü de USB ile bağlı)
Klavyenin bir tuşuna bastığımda fare ve klavyenin ışıkları bir süre yanıyor ama hiç tepki vermiyor. Başka bir fareyle aynı USB giriş yerinden denedim o çalışıyor. Kullandığım fareyi başka bilgisayarda denedim o da çalıştı. Sorun yazılımsaldır dedim Aygıt Yöneticisi'nden cihazı kaldır dedim, PC'yi yeniden başlattım, yeni donanım sesi çıktı ışıkları yandı ama yine tepki vermedi.
Klavyenin bir tuşuna bastığımda fare ve klavyenin ışıkları bir süre yanıyor ama hiç tepki vermiyor. Başka bir fareyle aynı USB giriş yerinden denedim o çalışıyor. Kullandığım fareyi başka bilgisayarda denedim o da çalıştı. Sorun yazılımsaldır dedim Aygıt Yöneticisi'nden cihazı kaldır dedim, PC'yi yeniden başlattım, yeni donanım sesi çıktı ışıkları yandı ama yine tepki vermedi.