ahmetdemirexe
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- NEO Forza, CL16, 3200Mhz, 8GB X 2
- Anakart
- Gigabyte H610M S2H
Arkadaşlar herkese merhaba, geçen günlerde;
www.akakce.com
+
www.akakce.com
+
2 adet
www.akakce.com
Ürünlerini satın aldım.
Sistemim:
www.akakce.com
+
GTX 650 Ti Boost 2 GB ekran kartı.
+
Elimde olan bu sisteme ürünlerin montajını yaptım fakat ilk açılışta direkt 5 kere kısa bip sesi verdi ve ekrana hiçbir görüntü gelmedi işlemcide dahili grafik birimi yok ama ekran kartını çıkarıp onboard HDMI soketinden bağlantı yapıp denedim yine görüntü gelmedi ve 5 kere kısa bip sesini duydum, RAM'in yerini değiştirdim, BIOS pilini çıkardım bekledim taktım kısacası bildiğim kadarıyla her şeyi denedim fakat bu sorunu çözemedim. Acaba BIOS güncel değil mi diye düşündüm ama ekrana hiç görüntü gelmediği için BIOS güncellemesini de beceremedim. İşlemciyi çıkardım anakart üstündeki pinleri kontrol ettim eğrilik göremedim işlemciye baktım soketlerinde kirlilik veya bağlantıyı engelleyecek bir sorun bulamadım. Aldığım ürünler sıfırdı ve ilk bağlantıda bu sorunları yaşadım sizce nasıl çözebilirim bilgisayarcıya götürmek istemiyorum, ürünlerin iade süreci ile de uğraşmak istemiyorum sıfır ürün oldukları için, yardımcı olabilecek aklına farklı bir fikir veya çözüm yolu gelen var mı eğer yardımcı olabilirseniz çok minnettar kalırım ilk günden bu sorunları yaşayınca çok moralim bozuldu açıkçası.
En kısa zamanda ekran kartını da yenileyeceğim şu an bütçem kalmadığı için eski ekran kartımı kullanmaya devam ediyorum.

Intel i3-12100F Dört Çekirdek 3.30 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i3-12100F Dört Çekirdek 3.30 GHz Kutulu İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-12100F Dört Çekirdek 3.30 GHz Kutulu İşlemci özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Gigabyte H610M-S2H D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte H610M-S2H D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte H610M-S2H D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.327,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!
2 adet

Neoforza 8 GB 3200 MHz DDR4 NMUD480E82-3200DB11 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Neoforza 8 GB 3200 MHz DDR4 NMUD480E82-3200DB11 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Neoforza 8 GB 3200 MHz DDR4 NMUD480E82-3200DB11 Ram özelliklerini incele, 457,54 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ürünlerini satın aldım.
Sistemim:

High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply özelliklerini incele, 2.159,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!
GTX 650 Ti Boost 2 GB ekran kartı.
+
Elimde olan bu sisteme ürünlerin montajını yaptım fakat ilk açılışta direkt 5 kere kısa bip sesi verdi ve ekrana hiçbir görüntü gelmedi işlemcide dahili grafik birimi yok ama ekran kartını çıkarıp onboard HDMI soketinden bağlantı yapıp denedim yine görüntü gelmedi ve 5 kere kısa bip sesini duydum, RAM'in yerini değiştirdim, BIOS pilini çıkardım bekledim taktım kısacası bildiğim kadarıyla her şeyi denedim fakat bu sorunu çözemedim. Acaba BIOS güncel değil mi diye düşündüm ama ekrana hiç görüntü gelmediği için BIOS güncellemesini de beceremedim. İşlemciyi çıkardım anakart üstündeki pinleri kontrol ettim eğrilik göremedim işlemciye baktım soketlerinde kirlilik veya bağlantıyı engelleyecek bir sorun bulamadım. Aldığım ürünler sıfırdı ve ilk bağlantıda bu sorunları yaşadım sizce nasıl çözebilirim bilgisayarcıya götürmek istemiyorum, ürünlerin iade süreci ile de uğraşmak istemiyorum sıfır ürün oldukları için, yardımcı olabilecek aklına farklı bir fikir veya çözüm yolu gelen var mı eğer yardımcı olabilirseniz çok minnettar kalırım ilk günden bu sorunları yaşayınca çok moralim bozuldu açıkçası.
En kısa zamanda ekran kartını da yenileyeceğim şu an bütçem kalmadığı için eski ekran kartımı kullanmaya devam ediyorum.