i3 12100F ve GTX 1660 sistem alınır mı?

Kardeşim birincisi 570le 6000i karşılaştırmıyorum. 570 ayrı konu arkadaş Wattman ekran kartıyla alakalı değildir diyor bende sadece ekran kartıyla alakalıdır diyorum. İkinci konu 6000 serisinde de hala düzeltilmediğini düşünüyorum. 6000 serisinde Wattman sorunu yaşayan bir arkadaşın açtığı konuyu attım buraya bakabilirsin.

Tflops önemli bir değer değil ama mesela günümüzde 1650 Low ayarlarda ancak 45 FPS oynatıyor.

Yani 650w Powerım var kıçıkırık 570i de besleyemiyorsa atayım çöpe gitsin.

Hocam sorun ekran kartı ile olmayabilir bir arkadaş daha yazdı güç tüketimi ve RAM donanım sorunları anakart gibi her şeyden olabilecek bir sorunu sadece ekran kartına atmak ne kadar garip.

Hocam sorun ekran kartı ile olmayabilir bir arkadaş daha yazdı güç tüketimi ve RAM donanım sorunları anakart gibi her şeyden olabilecek bir sorunu sadece ekran kartına atmak ne kadar garip.

Wattman hatası ekran kartı hızını ayarlayamadığı zamanlarda oluşan bir yazılımsal problemdir. Ben sistemime 4-5 tane ekran kartı takmışımdır sadece AMD'lerde bu sorun oluşuyor.

Peki 3050 tercih etsem nasıl olur 1660 yerine daha iyi olur mu o da mı 2 3 yıl sonra birçok oyunu oynatmaz?

Daha yeni bir ekran kartı DLSS sayesinde falan daha iyi gider ama yine RX 6600 varken o alınmazs ve de o da çok 3-4 yıl sonra AAA oyunları kaldırmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…