i3-13100 ile RTX 4090 darboğaz yapar mı?

NVIDIA CEO'su ters takla atti. Bir de 1080p oynayacakmissin. 4080 ve besleyecek bir islemci al yanina da 2K monitor al.

Darboğaz hesaplama aracı ile bakın. Biçok işte işlemci %100, ekran kartı %5~10 civarı iş yapar. Sonra işlemci ve anakart yükseltmesi yapacak iseniz, olur ama, neden olmasın.

O seriden anlamıyorum hocam.

4080 alıp i5 13.nesil alsam hocam?

Bir yarışmada 2'li takımlar var koşu yarışması bu her takımın atletleri birbirine iple bağlı ve 2 atletde aynı anda geçmezse çizgiyi kazanamiyorlar zaten 1 atlet geride kalırsa doğal olarak diğerini de çeker anlayana

Kimse kusura bakmasında böyle bir konu açılması bile komedi, ben açmaya utanırdım.
Tmm en çok sen biliyorsun bu Technopat kitlesi de çok komik valla öğrenmek için soruyoruz burda.

Kardeşim bilgisayardan anlamıyorsan milletin önerilerini dikkate al. Donanım bilgin anlafığım kadarıyla bayağı az o yüzden 4090 ekran kartına falan bulaşma sen.
Milletin önerilerine bakıyorum zaten.

Hiç demedim ki.

Kimse kusura bakmasında böyle bir konu açılması bile komedi, ben açmaya utanırdım.
Trol çarlar konuşmaya başlamış.

Madem çok biliyorsun bize de bir şeyler öner bizde öğrenelim, trol hesaplar toplanmış buraya.

i3-13100 ile RTX4090 darboğaz yapar mı?
4090 gereksiz bir kart. Oyun yapmayacaksan veya render işleri vb. yapmayacaksan 4080 bile rahatlıkla işini görür yayıncılar bile zamanında 3070 le çook rahat idare ediyorlardı.

Hocam anakartınız nedir?

4090 gereksiz bir kart. Oyun yapmayacaksan veya render işleri vb. yapmayacaksan 4080 bile rahatlıkla işini görür yayıncılar bile zamanında 3070 le çook rahat idare ediyorlardı.
Uzun seneler bu donanımı kullanırım diye demiştim hocam.

Ana fikiri belirledik. 4090 değil 4080 alınacak. Şimdi buraya kadar tamamsanız hocam yani fikriniz değiştiyse şimdi aradaki kalan fiyat farkına ne alabileceğiniz. Daha iyi bir işlemci yanına anakart monitor belki daha fazlası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…