Seneye gider 14. nesil i7 alırım diyorsan, al hocam. Ama uzun yıllar kullanacaksan pişmanlıktan öte olmaz. RTX 4080 + i7 iş görür gibi.i3-13100 ile RTX4090 darboğaz yapar mı?
O seriden anlamıyorum hocam.
4080 alıp i5 13.nesil alsam hocam?
Tmm en çok sen biliyorsun bu Technopat kitlesi de çok komik valla öğrenmek için soruyoruz burda.Kimse kusura bakmasında böyle bir konu açılması bile komedi, ben açmaya utanırdım.
Milletin önerilerine bakıyorum zaten.Kardeşim bilgisayardan anlamıyorsan milletin önerilerini dikkate al. Donanım bilgin anlafığım kadarıyla bayağı az o yüzden 4090 ekran kartına falan bulaşma sen.
Hiç demedim ki.İşlemci nasıl önemli değil? Hiç Render yapmayı düşünmüyorsunuz herhalde. Ya da rekabetçi oyunlar oynamayı. Ki bunları düşünmüyorsanız bile zaten daha iyi bir işlemci ağır oyunlardaki drop sayısı önemli ölçüde azaltıyor her türlü işlemci önemli yani. RDR2 de 4090 ile ortalama fps çok düşük diye başlık açmayın sonra.
Bence en iyisi bütçenizi belirtip donanımlar hakkında bilgili arkadaşlardan yeni alacağınız bilgisayar hakkında tavsiye isteyeceğiniz yeni bir konu açın.
Trol çarlar konuşmaya başlamış.Kimse kusura bakmasında böyle bir konu açılması bile komedi, ben açmaya utanırdım.
4090 gereksiz bir kart. Oyun yapmayacaksan veya render işleri vb. yapmayacaksan 4080 bile rahatlıkla işini görür yayıncılar bile zamanında 3070 le çook rahat idare ediyorlardı.i3-13100 ile RTX4090 darboğaz yapar mı?
Hocam anakartınız nedir?Tmm en çok sen biliyorsun bu Technopat kitlesi de çok komik valla öğrenmek için soruyoruz burda.
Milletin önerilerine bakıyorum zaten.
Hiç demedim ki.
Trol çarlar konuşmaya başlamış.
Madem çok biliyorsun bize de bir şeyler öner bizde öğrenelim, trol hesaplar toplanmış buraya.
Uzun seneler bu donanımı kullanırım diye demiştim hocam.4090 gereksiz bir kart. Oyun yapmayacaksan veya render işleri vb. yapmayacaksan 4080 bile rahatlıkla işini görür yayıncılar bile zamanında 3070 le çook rahat idare ediyorlardı.
Ana fikiri belirledik. 4090 değil 4080 alınacak. Şimdi buraya kadar tamamsanız hocam yani fikriniz değiştiyse şimdi aradaki kalan fiyat farkına ne alabileceğiniz. Daha iyi bir işlemci yanına anakart monitor belki daha fazlası.Tmm en çok sen biliyorsun bu Technopat kitlesi de çok komik valla öğrenmek için soruyoruz burda.
Milletin önerilerine bakıyorum zaten.
Hiç demedim ki.
Trol çarlar konuşmaya başlamış.
Madem çok biliyorsun bize de bir şeyler öner bizde öğrenelim, trol hesaplar toplanmış buraya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.