i3-13100 ile RTX 4090 darboğaz yapar mı?

Darboğaz hesaplama aracı ile bakın. Biçok işte işlemci %100, ekran kartı %5~10 civarı iş yapar. Sonra işlemci ve anakart yükseltmesi yapacak iseniz, olur ama, neden olmasın.

Kimse kusura bakmasında böyle bir konu açılması bile komedi, ben açmaya utanırdım.
Tmm en çok sen biliyorsun bu Technopat kitlesi de çok komik valla öğrenmek için soruyoruz burda.

Kardeşim bilgisayardan anlamıyorsan milletin önerilerini dikkate al. Donanım bilgin anlafığım kadarıyla bayağı az o yüzden 4090 ekran kartına falan bulaşma sen.
Milletin önerilerine bakıyorum zaten.

İşlemci nasıl önemli değil? Hiç Render yapmayı düşünmüyorsunuz herhalde. Ya da rekabetçi oyunlar oynamayı. Ki bunları düşünmüyorsanız bile zaten daha iyi bir işlemci ağır oyunlardaki drop sayısı önemli ölçüde azaltıyor her türlü işlemci önemli yani. RDR2 de 4090 ile ortalama fps çok düşük diye başlık açmayın sonra.

Bence en iyisi bütçenizi belirtip donanımlar hakkında bilgili arkadaşlardan yeni alacağınız bilgisayar hakkında tavsiye isteyeceğiniz yeni bir konu açın.
Hiç demedim ki.

Kimse kusura bakmasında böyle bir konu açılması bile komedi, ben açmaya utanırdım.
Trol çarlar konuşmaya başlamış.

Madem çok biliyorsun bize de bir şeyler öner bizde öğrenelim, trol hesaplar toplanmış buraya.

Tmm en çok sen biliyorsun bu Technopat kitlesi de çok komik valla öğrenmek için soruyoruz burda.

Hiç demedim ki.

Madem çok biliyorsun bize de bir şeyler öner bizde öğrenelim, trol hesaplar toplanmış buraya.
Hocam anakartınız nedir?

Hiç demedim ki.

Ana fikiri belirledik. 4090 değil 4080 alınacak. Şimdi buraya kadar tamamsanız hocam yani fikriniz değiştiyse şimdi aradaki kalan fiyat farkına ne alabileceğiniz. Daha iyi bir işlemci yanına anakart monitor belki daha fazlası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı