i3 13100F ısınıyor

l1ghts

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 8 aydır yenilemediğim termal macunumu Cooler Master'i̇n termal macunuyla X tekniği ile yeniledim fakat normalde 45 ila 60 derecelerde gezdiğim işlemcimin oyuna girdiğimde 75 dereceye çıktığını gördüm. Direk alt F4 attım, Intel'i̇n i3 13100F işlemcisini kullanıyorum. Soğutma olarak da yine Intel stok fan kullanıyorum. Nedeni ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba 8 aydır yenilemediğim termal macunumu Cooler Master'i̇n termal macunuyla X tekniği ile yeniledim fakat normalde 45 ila 60 derecelerde gezdiğim işlemcimin oyuna girdiğimde 75 dereceye çıktığını gördüm. Direk alt F4 attım, Intel'i̇n i3 13100F işlemcisini kullanıyorum. Soğutma olarak da yine Intel stok fan kullanıyorum. Nedeni ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dark Freezer DKCCX93 X93 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 360TL'ye şunu tak 10-15 derece fark eder. Stok soğutucular koymuş olmak için koyuluyor bir işe yaradıkları yok.

Macunu değiştirmeden önceki değerlerimden 10 15 derece arttığı için bir şüphe uyandıda hocam Armoury Crate yazılımındada uyarı verdiği için danışma gereği duydum.
Macun marka model neydi ? Soğutucuyu sağlam oturttunuz mu ve macunu güzelce yaydınız mı ?

Stok fan için normal. Alt F4 atmaya da gerek yok. Zarar verecek sıcaklıklar değil.

88 de sabitlendi sorun olur mu?

Macun marka model neydi? Soğutucuyu sağlam oturttunuz mu ve macunu güzelce yaydınız mı?

Cooler Master htk02 high performance diye geçiyor vatandan 145 TL'ye aldım kalitesini pek düşünmedim Cooler Master Htk-002 Hıgh Performance Thermal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı